Астрология Декор и психология

Модерни цветове за дома – Щастливите цветове на вашата зодия

Модерни-цветове-за-дома-Щастливите-цветове-на-вашата-зодия

Кои са модерните цветове за дома, които най-добре отговарят на вашия слънчев знак? Вероятно повечето от вас знаят, че всяка зодия си има своите късметлийски цветове и използването им в декора на дома би могло да окаже огромно положително влияние върху личния ви и професионален живот. Вижте с какви цветове е добре да декорирате дома си според вашата зодия.

Щастливите цветове на Овена

Модерни-цветове-за-дома-Щастливите-цветове-на-Овена

 

Овенът ще се чувства добре, заобиколен от червено

Модерни-цветове-за-дома-интериор-в-червено

 

Диван в яркочервено за декора на Овена

Този знак е управляван от Марс. Щастливият цвят за представителите му е червеният. Овните са много енергични и активни хора, а червеното излъчва топлина и е в състояние да зареди представителите на зодия Овен с много енергия.

Щастливите цветове на Телеца

Модерни-цветове-за-дома-Щастливите-цветове-на-Телеца

 

Белият цвят е най-подходящ за Телеца

Модерно-обзавеждане-за-баня-в-бяло

 

Модерен интериор на баня в бяло

Това са хора, които обичат да живеят в собствената си пространство и да работят със свое собствено работно време. Белият цвят е най-подходящ за тях, защото това е цвета на истината. Този цвят може да донесе много на спокойствие  и сигурност на представителите на зодия Телец. Ако заложат на бялото в интериора, те могат да бъдат уверени, че тяхното емоционално равновесие ще бъде запазено.

Щастливите цветове на Близнаците

Модерни-цветове-за-дома-Щастливите-цветове-на-Близнаците

 

Зелени акценти в интериора- килим

Модерен-интериор-на-трапезария-с-зелени-акценти

 

Зелени акценти в дома на Близнаците – зелени  растения

Щастливият цвят за представителите на зодия Близнаци е ярко зеленият. Близнаците по принцип са бъбриви, обичат да говорят много и често са раздвоени в това, което говорят и това, което действително правят. Светлозеленият цвят ще ги стимулира в интелектуално отношение и същевременно ще им помогне да намерят баланса, от който се нуждаят.

Щастливите цветове на Рака

Модерни-цветове-за-дома-Щастливите-цветове-на-Рака

 

Луксозна спалня със сребърни акценти

Модерен-хол-със-столове-в-сребърни-тонове

 

Сребърното във всички негови нюанси е най-подходящият цвят за представителите на тази зодия. Техният слънчев знак се управлява от Луната и затова това са много чувствителни и леснораними хора, които се отличават със силна емоционалност и дълбок вътрешен свят. Декорите в сребристо могат им помогнат да проявят пълноценно най-добрите черти от своя характер.

Щастливите цветове на Лъва

Модерни-цветове-за-дома-Щастливите-цветове-на-Лъва

 

Златни акценти в интериора на дома

Модерни-интериорни-цветове-златни-нюанси

 

Модерен дизайн на спалня със златни акценти

Този зодиакален знак се управлява от Слънцето и затова няма нищо по-логично от това, най-подходящият цвят за Негово Величество да се окаже … цветът на златото. Или казано по друг начин, всички декори със златисти оттенъци са идеалната среда за Лъва. Тези цветове не само ще привлекат вниманието му , но и тяхната „луксозност“ от друга страна ще провокира възхищението на околните, а всички знаем, че това е нещо, от което всеки представител на тази зодия се нуждае.

Щастливите цветове на Девата

Модерни-цветове-за-дома-Щастливите-цветове-на-Девата

 

Мистериозно лилаво за декора на Девата

Модерно-осветление-за-дома-в-лилаво

 

Луксозен интериор – осветление в лилаво

Тъмнозеленият цвят, а също и тъмно лилавите нюанси са идеални за декора на дома, когато става дума за представители на зодия Дева. Тези цветове са изпълнени с мистерия, те са „сериозни“ и „дълбоки“ цветове – нещо, което всяка Дева счита за изключително важно.

Щастливите цветове на Везните

Модерно-осветление-за-дома-в-лилаво

 

Модерна декорация на отворени пространства – бели декори за дома на Везните

Модерен-интериор-за-хол-в-червено-и-бяло

 

 

Бял диван в хола за Везните

Бялото, а също  и тюркоазът, са идеалните цветове за декорация на жилища и офиси, когато говорим за представителите на зодия Везни. Това са нежни, учтиви и много романтични хора, известни с дарбата си на добри актьори. Творческите наклонности са им вродени, така че нежността на белия цвят и загадъчността на тюркоаза са най-доброто решение за интериора на техния дом.

 

Щастливите цветове на Скорпиона Модерно-обзавеждане-на-дома-декорация

 

Модерен декор на дома с стенни декоративни пана в оранжеви нюанси

Модерни-цветове-за-дома-Щастливите-цветове-на-Скорпиона

 

Оранжев цвят за дома на Скорпиона

Модерна-кухня-с-оранжев-кухненски-плот

 

 

Оранжев кухненски плот

Огненото оранжево е най-подходящият цвят за представителите на този огнен знак, управляван от Марс. Оранжевото е чудесно като интериорно решение за хора като тях, които живеят „на бързи обороти“ и често водят нездравословен начин на живот. Топлината и енергичността на оранжевите нюанси биха им повлияли изключително благоприятно.

Щастливите цветове на Стрелеца

Декор-на-спалня-акценти-в-жълто

 

Модерен дизайн на спалня – декорация в жълто

Модерен-декор-с-жълти-елементи

 

Жълто за декорация на дома на Стрелеца

Това е знак, управляван от Юпитер. Жълтият цвят е най-късметлийският за представителите на зодия Стрелец. Хората, родени под този знак трябва да се възползват от неговата живителна сила и да помислят за жълтите нюанси като един добър вариант за декорация на дома. Жълтото ще им донесе много успехи в личния живот, а също и по отношение на професионалното израстване. За тези, които се нуждаят от повече спокойствие се препоръчва и използването на розово и светло лилаво.

Щастливите цветове на Козирога

Модерни-цветове-за-дома-Щастливите-цветове-на-Козирога

 

Модерна кухня –  детайли в синьо

Външен-хол-с-трапезария-и-басейн

 

Декорация за дома на Козирога

Представителите на зодия Козирог са мили, сърдечни и изключително духовни хора. Те обикновено постигат целите си чрез игнориране на прекалено лесните задачи и предпочитат трудните, защото обичат да „препускат в живота“ с големи крачки. За представителите на зодия Козирог най-подходящите интериорни цветове са синьото и лилавото. Тези два цвята символизират  чувственост и духовна осъзнатост.

Щастливите цветове на Водолея

Модерни-цветове-за-дома-Щастливите-цветове-на-Водолея

 

Кафявото е много подходящо за Водолея

Минималистичен-интериор-със-сив-диван

 

Модерен дом – Сив кожен диван

Този знак се управлява от Сатурн. Представителите на зодия Водолей имат много силен характер. Черно, сиво, тъмносиньо и кафяво са най-подходящите цветове за интериора на техния дом. Тези цветове ще провокират тяхната артистичност и ще им донесат много хармония, духовен и интелектуален подем.

Щастливите цветове на Рибите

Модерни-цветове-за-дома-Щастливите-цветове-на-Рибите

 

Модерно обзавеждане – арт декорация в жълто

Модерен-интериор-естествени-материали-в-декора

 

Декор за дома на Рибите – осветителни тела в ярко жълто

Жълтото е най-подходящият интериорен цвят за представителите на този знак. Жълтото и неговите нюанси ще помогнат на Рибите да достигнат още по-високо духовно ниво, а също и ще ги направят по-уравновесени. От друга страна, това  е цветът на  доверието, а то е от голямо значение за представителите на този зодиакален знак.

473

Similar Posts