Стайлинг Стил

Модни грешки, които карат жените да изглеждат дебели

Модни грешки които добавят килограми

Когато избирате дрехи, не забравяйте да обърнете внимание на кройката им, материала, от който са изработени, както и на цвета, съветват модните дизайнери. Ако нещата са избрани неправилно, това ще ви добави визуално няколко излишни килограма.

 

Често срещани модни грешки, които визуално ни добавят килограми

 

Обличането в твърде големи дрехи

Много хора смятат, че носенето на широки дрехи ще помогне да се скрият излишните килограми. Но се получава точно обратното – вместо да скрие това, което искате, облеклото с голям размер само допълнително подчертава всички извивки.

Най-добре е да комбинирате прилепнали и по-широки дрехи. Например, ако горната част е широка, тогава долната трябва да е добре структурирана и обратно.

 

Обличане в твърде тесни дрехи

Носенето на твърде тесни и тесни панталони като мотивация за по-бързо отслабване е много лоша идея.

Ако дрехите са твърде малки, то само ще подчертае всички недостатъци на фигурата и ще подчертае това, което не е необходимо.

 

Тотално черно

Черният цвят изглежда много елегантен, тъй като визуално изтънява силуета. Въпреки това, ако черно е избрано за тоалет от главата до петите, тогава това може да подчертае всички съществуващи недостатъци във фигурата и външния вид.

Тъмният цвят несъмнено ще изтъкне бледността на кожата, тъмните кръгове и дори рядката коса. Необходимо е да комбинирате черното с други цветове.

 

Прекомерно наслояване на ярки цветове

Ако има твърде много цвят, тогава визията страда. Трябва да се пазите от твърде много ярки цветове, особено ако са разположени в проблемни зони, които трябва да бъдат прикрити. Допустими са само 3 нюанса в едно облекло. Това включва и аксесоарите.

 

Неподходящи принтове

Въпреки че различни щампи могат да изглеждат доста модерни, те правят силуета малко по-тежък, особено в краката, задните части и долната част на корема.

За да не деформирате фигурата, трябва да изберете щампи, които няма да утежняват фигурата. Страхотно решение биха били точки, малки цветя и тънки ленти, особено ако са вертикални.

Що се отнася до цветовете, най-доброто решение са меки нюанси, монохромни или тон в тон.

 

Горнища, които покриват твърде много

Обло деколте, което е твърде близо до шията, риза, закопчана до последното копче, яка тип жабо – това не винаги изглежда красиво.

Подобни неща могат визуално да ви добавят няколко килограма. Трябва да изберете правилната форма на деколтето. Отлично решение биха са отворените яки, например V-образно деколте. Това ще ви помогне да направите фигурата визуално по-стройна. Дълбокото деколте също е страхотна идея.

 

Аксесоари

Ако носите много и при това големи бижута, това ще привлече вниманието към извивките. По-добре е да направите избор в полза на простотата. Ако харесвате големи бижута, тогава трябва да ги носите моно.

 

Грешно бельо

Няма нищо по-лошо от тесни бикини или сутиени, които визуално могат да създадат не особено привлекателни издутини.

Трябва да изберете бельо в съответствие с вашия тип фигура и форма. Това е основата за създаване на красив силует.

 

Неправилна дължина на дрехите

Пола-молив или миди рокля, дори и да са модерни, не са подходящи за всеки силует и понякога визуално могат да направят фигурата по-обемна, а краката по-пълни и по-къси.

Вместо това изберете тоалети, които няма да изрязват или подчертават която и да е част от тялото ви.

 

Обувки с равна подметка

Въпреки факта, че такива обувки са удобни и практични, понякога те могат визуално да увеличат размера на глезените или прасците.

Добър вариант са ботушите с квадратен ток 5 см. През лятото пак можете да носите равни сандали с любимата си дълга рокля или къса пола. Или пък да изберете обувки на платформа.

3684

Similar Posts