Мода Стайлинг Стил

Модни тенденции 2023 при педикюра: Какви нюанси ще бъдат най-популярни

Въпреки факта, че много представителки на нежния пол не правят педикюр през зимата, модните тенденции се развиват. Ето кои са най-стилните нюанси за 2023, според стилистите.

 

Какви нюанси ще бъдат най-популярни през 2023?

Модни тенденции 2023 при педикюра - Интензивно синьо

Интензивно синьо

Електриково синьото изглежда впечатляващо и ярко. В продължение на няколко сезона такива богати нюанси не излизат от мода. Приглушеното тъмно синьо ще изглежда не по-малко луксозно от ярките цветове.

Модни тенденции 2023 при педикюра - Многоцветен педикюр

Многоцветен педикюр

Защо не експериментирате и не си дадете почивка от едноцветното покритие върху ноктите. Стилистите препоръчват да си направите многоцветен педикюр. Особено ярко и стилно ще изглежда през лятото или ако отивате на почивка край морето. Многоцветният градиент също е добра идея.

Модни тенденции 2023 при педикюра - нюанси на червеното

Всички нюанси на червеното

Червеното отдавна е неоспорима класика. Освен това не забравяйте, че има много нюанси за този цвят. За педикюр експертите препоръчва да изберете класическо червено, ярко червено, както и всякакви тъмни нюанси.

Модни тенденции 2023 при педикюра - бял педикюр

Идеално бяло

Белият цвят, подобно на червения, се счита за класика, която никога не излиза от мода. През лятото, на фона на загорялата кожа, този цвят изглежда особено привлекателен. И придава специална лекота и нежност.

Модни тенденции 2023 при педикюра - нюд нюанси

Полупрозрачно покритие и нюд нюанси

Ако не харесвате закачливи цветове, тогава полупрозрачен завършек, деликатни бежови и розови нюанси са това, от което се нуждаете. Такъв педикюр се счита за универсален, а пръстите на краката ще изглеждат добре поддържани дори през зимата.

Модни тенденции 2023 при педикюра -Елегантно черно

Елегантно черно

Друг цвят в списъка, който никога не излиза от мода. Черното е актуално по всяко време на годината. Ако смятате, че обикновеното черно ще изглежда скучно на ноктите, можете да разнообразите с декорации.

Модни тенденции 2023 при педикюра - Неонов педикюр

Неонов педикюр

Неоновите нюанси са популярни вече няколко сезона. Те изглеждат особено красиви през лятото. Най-често дамите избират жълти, оранжеви и светлозелени цветове.

Модни тенденции 2023 при педикюра -Нюанс фуксия

Нюанс фуксия

Този нюанс на червеното върху ноктите изглежда елегантно и сочно, освен това подчертава елегантността на крака. Дълбокият цвят хармонично балансира между студени и топли нюанси и стои изключително красиво на пръстите на краката.

3603

Similar Posts