Мода Стайлинг

Модни визии: 5 цветови комбинации, които винаги изглеждат скъпи

Няколко прости и познати комбинации, които работят безупречно.

Монохромните тотални визии доминират в подиумите и гардеробите на модните влиятелни лица през последните сезони. Но когато в едно облекло присъства повече от един цвят, това добавя повече жизненост и чар. Разбира се, изборът на правилните нюанси не е толкова лесен. Да, черното и бялото винаги вървят ръка за ръка, но модерните тоалети не се ограничават до тази комбинация. Има няколко универсални цветови комбинации, които винаги изглеждат естествени, хармонични и стилни. Да ги видим кои са.

 

Синьо и жълто

Модни визии-цветови комбинации-синьо и жълто

Такива цветови комбинации ще ви помогнат да разредите ежедневния си гардероб, да го обновите без финансови инвестиции. Един от печелившите тандеми е комбинация от синьо и жълто. Тук си струва да заложите на един ярък нюанс, а другия да оставите в пастелна палитра.

Черно и бяло

Модни визии-цветови комбинации-черно и бяло

Няма нищо по-универсално от черно-бяло облекло. Има огромен брой различни комбинации от черно-бели неща, които вероятно са достатъчни за всичките 365 дни в годината. Класическата комбинация винаги е подходяща, независимо дали е образ за офиса, за всеки ден или за специален повод. Такива тоалети изглеждат ефектни, скъпи, могат да бъдат строги или спокойни, модерни и основни. Няма значение дали горната или долната част е черна, струва си да обърнете внимание на материалите и дизайна.

Червено и розово

Модни визии-цветови комбинации-розово и червено

Мнозина избягват тази комбинация от нюанси, но розовото и червеното са перфектната двойка. Когато избирате тоалети в червена и розова палитра, уверете се, че дрехите не са твърде ярки. Ако тези два цвята се ползват заедно, трябва да е в рамките на лаконична кройка и липса на щампи.

 

Черно и зелено

Модни визии-цветови комбинации-черно и зелено

Наситеният нюанс на зеленото е една от основните тенденции през последните няколко сезона. Напоследък зеленото се превърна в основна отправна точка за създаване на модерни и стилни тоалети, които изглеждат страхотно.

 

 

Червено и синьо

Модни визии-цветови комбинации-червено и синьо

Друг интересен начин да разнообразите гардероба си е да носите червено и синьо заедно. Два силни и закачливи цвята изглеждат невероятно естетически издържани и интересни. Това могат да бъдат контрастни топове и панталони или просто ярък и акцентиращ аксесоар, чанта или обувки, добавени към рокля, костюм или връхни дрехи.

8971

Similar Posts