Астрология Езотерика

Money Nine: МОЩЕН ритуал за ПАРИ на НОВОЛУНИЕ 16 август 2023 г.

МОЩЕН ритуал за ПАРИ

В последния месец от лятото, под знака на Лъв, ще настъпи необичайно и мистериозно новолуние. Въздухът ще бъде пропит с мистериозна сила, тъй като този път Луната ще бъде скрита от погледа, но нейното влияние ще остане. За да привлечете късмет, хармония, материално изобилие и дори да намерите пътя към сърцето на истинската любов, може да използвате специален ритуал, наречен „Money Nine“.

 

Магическият ритуал „Money Nine“ на последното новолуние на лятото 16 август 2023 г.

На новолуние целият ритуал се основава на използването на лунна светлина. Енергията, която ви дава възможност да се наситите на истински вибрации, ще ви помогне да изчистите вътрешния си свят. Луната астрологически символизира майчинството и плодовитостта, така че този период е особено благоприятен за жените, които мечтаят за продължение на рода.

 

Лъвът освобождава живота ни, а влиянието на числото 9 допринася за това обогатяване.

Използвайте хартия и нарисувайте числото 9 с капки восък по време на новолуние (капва се постепенно върху хартия или във вода). Някои предпочитат да капят девет капки восък точно на китката – известният ритуал на Симорон.

 

Не са необходими мистериозни думи, просто изречете желанията си девет пъти. След това скрийте някъде хартията, докато желанието се сбъдне.

 

Чрез този ритуал може да проникнете в подсъзнанието си, а моментът на новолунието е точно моментът да се потопите в сиянието на тази магия. Препоръчително е да използвате свещ в червено и оранжево, цветовете на Лъва. А също и златисти оттенъци, като символ на благородство.

1203

Similar Posts