Астрология

Мотото на всяка зодия за 2023

Мотото на всяка зозия за 2023

Мотото на всяка една зодия за 2023, което ще й донесе късмет. Позицията на Слънцето в Зодиака показва духовния принцип, който човек владее или използва в този живот.

Прогнозата описва основните тенденции за 2023, които важат за всички знаци на Зодиака.

 

Мотото на годината за Овните е да разширяват кръгозора си и да не разчитат на партньори!

Можете да направите пробив в кариерата си: за това трябва да сте възможно най-смели и инициативни, но в същото време да вземете предвид интересите на другите хора и обществото.

 

Мотото на годината за Телците е да се освободят от материалната зависимост!

Възможно е да получите неочаквано предложение, което драстично ще промени целия ви живот. Не се страхувайте от никакви промени: те ще ви донесат положителни емоции и значително ще подобрят живота ви.

 

Мотото на годината за Близнаците е да мислят позитивно и да не са егоисти в любовта и приятелството!

Трябва да промените начина си на мислене: преди всичко е много важно да осъзнаете, че съдбата възнаграждава всеки човек за това, за което е мислил, какво е казал, как е действал с други хора в този и минали животи.

 

Мотото на годината за Раците е укрепване на семейните връзки!

Трябва да подобрите отношенията си с близките си: в противен случай ще започнете да се чувствате слаби, няма да можете да правите планове за бъдещето и ще останете без съмишленици.

 

Мотото на годината за Лъвовете е да подобряват професионализма си и да бъдат полезни!

Трябва да обърнете внимание на професионалните дейности и особено на резултатите, които получавате, като правите този или онзи бизнес: те ще бъдат отразени във вашата карма и ще трябва да я отработите.

 

Мотото на годината за Девите е да бъдете разумни и да черпите от опита си!

Ще имате уникална възможност да се отървете от всичко, което ви пречи да станете по-силни и по-добри духовно и човешки: опитът, натрупан по-рано, и някои примери от живота на вашите приятели ще ви помогнат в това.

 

Мотото на годината за Везните е да пазите баланс между лични и партньорски интереси!

Можете да изхождате от интересите на другите хора, но в същото време не трябва да забравяте за собствените си интереси, в противен случай ще пропуснете възможността да управлявате собствения си живот и да вземате независими решения.

Мотото на годината за Скорпионите е да се отървете от слабостите и зависимостите!

Отношенията ви с близки приятели и роднини ще преминат през кармично прочистване: в резултат на това ще настъпи радикална промяна в средата и вие сами ще станете инициатори на много раздели.

 

Мотото на годината за Стрелците е да разчитате на духовните модели и да обичате близките си!

Вашият кръг от приятели може да се стесни, но можете да станете опора за близките си: за това е достатъчно да ги обичате, да им помогнете да проявят повече смелост и независимост, за да станат по-силни.

 

Мотото на годината за Козирозите – чрез вас ще награждават и наказват другите според техните заслуги!

Можете да станете проводници на висши сили, наречени Господари на кармата, и тогава с ваша помощ други хора ще започнат кармично възмездие: това ще ви донесе много радост и незабравими преживявания.

 

Мотото на годината за Водолеите е да натрупате липсващия опит и да промените съдбата си!

Можете да промените съдбата си и за това трябва да укрепите материалната си основа, така че потърсете нови източници на доходи и придобийте опит, който ще ви позволи да се развивате.

 

Мотото на годината за Рибите е да не изневерявате на идеалите си и да вярвате в себе си!

Вие сте проводници на висши правила и пример за хората около вас. Ако решите да получите нов опит, вашият вътрешен кръг и източник на доходи ще се променят.

 

1403

Similar Posts