Лайфстайл

Най-богатата певица в света

най-богатата певица в света - Риана

Никой музикант в света не е толкова богат колкото Риана. Риана се превърна в най-богатата певица в света. Голяма част от нейното състояние от милиарди долари обаче не идва от музиката й. На едва 33-годишна възраст световната звезда Риана достигна друг забележителен етап в кариерата си.

Както съобщава американското списание „Forbes“, певицата, родена през 1988 г. като Робин Риана Фенти в Барбадос, вече официално е милиардер. Всъщност дори се казва, че нейното състояние възлиза на 1,7 милиарда щатски долара (около 1,44 милиарда евро) – което прави Риана най-богатия музикант в света.

Според доклада тя се намира на втора позиция по богатсво след една друга жена в общата класация в развлекателния сектор: с приблизително 2,7 милиарда щатски долара (около 2,44 милиарда евро), легендата за говорене Опра Уинфри (67 години) е заела лидерската позиция и се намира на първо място.

Интересното тук е, че, според Forbes, богатството на Риана до голяма степен не се дължи на приходи от музика. Голяма част от него идва от нейната модна компания Fenty Beauty, от която тя притежава 50 процента. Досега тя е донесла на барбадоската около 270 милиона долара само чрез етикета за бельо Savage x Fenty.

569

Similar Posts