Астрология

Най-добрият ден за любов през седмицата 30 октомври-5 ноември 2023 за всяка зодия

Най-добрият ден за любов през седмицата 30 октомври-5 ноември 2023

В идеалното божествено време Сатурн е директно в Риби, помагайки ви по пътя. Сатурн управлява кармичните уроци и ни помага да разберем как да обичаме и да бъдем обичани по-добре.

 

Докато прахът се утаява от лунното затъмнение на пълнолуние в Телец, важно е да запомните, че в живота ви се случва някакъв край. В зависимост от това къде пада енергията на Телец или Скорпион, вие отваряте последната глава в едно непрекъснато пътуване от уроци.

 

Отнема време, за да се материализира урок или момент на завършване, така че това не е нещо, с което се захващате само тази седмица. Вие сте водени да видите истината, защото сега сте готови за това.

 

Когато започнете новия месец, важно е да се съсредоточите върху определянето на ново намерение или тема за следващите седмици. Въпреки че октомври беше сезонът на затъмненията и донесе огромни промени, сега вие сами решавате какво да правите с всичко, което се появи лично за вас през това време.

 

Сега, когато един цикъл е завършен, най-накрая ще започне друг, но за да се подготвите за него, трябва да се съсредоточите върху най-важното, което ще ви даде последната четвърт Луна в Лъв. Тази луна управлява сърцето ви, така че позволете му да ви води като компас от всичко, което не е предназначено за вас, към всичко, което е.

 

Няма нищо лошо в това да отделите малко време, за да разберете какво се случва в живота ви, докато разберете всичко. В идеалното божествено време Сатурн е директно в Риби, помагайки ви по пътя.

 

Сатурн управлява кармичните уроци, така че когато почувствате края на един цикъл в живота си, вие също се научавате как да се справите по-добре за следващия. Сатурн е ретрограден от 17 юни и през това време ви кани да се впуснете в подсъзнателно пътуване, за да прегърнете по-голям смисъл и цел в живота си.

 

Сега, когато Сатурн е директен от последното затъмнение в Телец, вие сте напътствани да вземете всичко, което сте научили, и да приложите нов план за действие. От вас зависи как и кога да приложите на практика всичко, което сте научили, но едно нещо е сигурно: това ще ви накара в крайна сметка да разберете как да обичате и да бъдете обичани по-добре от всякога.

Ключови дати 30 октомври – 5 ноември 2023

Четвъртък, 2 ноември

Астероид Веста започва своето ретроградно пътуване в емоционалния знак Рак, принуждавайки ви да размишлявате върху вашите мечти и стремежи за романтичен живот. През това време вие ​​сте насърчени да почитате своя вътрешен пламък на истината, като позволите на вашите приоритети, визии и мечти да се променят, за да бъдат в по-голямо съответствие с вътрешния ви растеж.

 

Каквото и да решите или се чувствате призвани да направите в този момент, представлява неразделна част от вашата душа и трябва да бъде уважавано. Веста също е силно свързан с темите за дома и семейството, така че сега е моментът да се съсредоточите върху подобряването на тази област от живота си, като приемете искрените си желания за това, което искате да създадете.

 

Събота, 4 ноември

Сатурн, планетата на божественото време, граници и кармични уроци е в Риби, което ви позволява да направите нов план за живота си. Сатурн често може да се чувства ограничаващ, но това е само защото той ви моли да приложите конкретни уроци, преди да вземете решения, променящи живота.

 

По време на ретрограден Сатурн от 17 юни може да свършите много вътрешна работа и размисъл, да наблегнете върху саморазвитието, да получите изцеление на кармични времеви линии и фокусиране върху включването им в процеса на трансформация в живота ви.

 

С директната посока на Сатурн ще се почувствате по-спокойни, тъй като последните предизвикателства служат на по-висока цел и ще продължите напред по възможно най-важните начини. Сатурн носи осъзнаването на това кой е предопределен да бъде урок в живота ви, така че е важно да уважавате истината и да продължите напред, привеждайки себе си в съответствие с това, в което сте израснали.

 

Неделя, 5 ноември

Последната четвърт на Луната в знак на Лъв изгрява тази седмица, вдъхновявайки ви да пуснете всичко, което не е дълбоко свързано със сърцето ви. С тази Луна, свързана с лунното затъмнение при пълнолуние в Телец, вие сте положителни за прекратяване на цикъла, в който сте участвали през последните две години.

 

Почитайте своята истина, прегърнете съзнанието какво означава любовта за вас и след това бъдете готови да се откажете от всичко, което не отговаря на нея. Лъвът ви вдъхновява да следвате сърцето си на всяка цена, което означава, че независимо дали е вяра или връзка, важно е да се доверите на себе си и да позволите на живота да продължи да се променя по невероятни начини, докато сте напътствани да прегърнете своя растеж и промяна. Приемете изобилната любов, за която мечтаете.

 

Как последната четвърт Луна в Лъв ще повлияе на любовта през седмицата от 30 октомври до 5 ноември 2023?

Овен

Най-добрият ден за любов:  четвъртък, 2 ноември

Водеща енергия:  Ретрограден астероид Веста в Рак, владетел на вашия дом и семеен сектор

 

Независимо от астрологията, винаги можете съзнателно да изберете кой път да поемете в зависимост от вашата готовност за промяна. От известно време знаете, че ще има промени в семейните ви отношения и че това ще се отрази на вашия дом и семейна сфера. Тъй като започва нов цикъл на затъмнение във Везни и Овен, вие също започвате ново пътуване за откриване на вашата истина и това, от което се нуждаете от една връзка. Никое решение не трябва да се взема веднага, но това не означава, че можете да го отлагате за неопределено време.

 

Астероид Веста започва своята ретроградност в Рак, вдъхновявайки ви да помислите какво искате за вашите взаимоотношения, дом и семейство. Това не са желанията на егото, а сърдечните желания на вашата душа. Позволете си да прегърнете своята истина и това, което ви носи най-много щастие, и признайте, че независимо кога вземете важно решение, то никога няма да бъде лесно. Въпросът е не само да правиш това, което изглежда лесно, но и да приемеш истината такава, каквато е, и да намериш мир. Вие почитате посоката на душата си, където и да ви води.

Телец

Най-добрият ден за любов:  неделя, 5 ноември

Водеща енергия:  Последна четвърт Луна в Лъв, управител на вашия дом на семейството и изцелението

 

Не можете да имате този голям, красив живот, за който мечтаете, ако първо не си позволите да изживеете края, необходим, за да го създадете. Нещо се е задържало във вашия домашен сектор и докато чакате времето си, докато станциите на Сатурн ви водят, се чувствате по-готови за трансформация. Краят не е само загуба. Вместо да преминавате от една глава към друга, дори когато има годеж или избор да живеете заедно, има заключение за това какъв е бил животът преди.

 

Прегърнете трансформацията във всяка форма в живота си, тъй като Сатурн е в Риби. Това ще ви позволи да се свържете с последната четвърт Луна в Лъв и да създадете пространство за живота, който наистина искате. Не забравяйте, че с кого се обграждате често играе голяма роля в това какво се научавате да приемате в една романтична връзка. Като позволите на нещата да се променят, приемете това, което резонира със сърцето ви и наистина почитате растежа си, можете да създадете цялото пространство, от което се нуждаете, за да създадете любов, която ще продължи цял живот.

 

Близнаци

Най-добрият ден за любов:  неделя, 5 ноември

Водеща енергия:  Последна четвърт Луна в Лъв, управител на вашия комуникационен сектор

 

Вие сте зодия, управлявана от Меркурий, планетата на общуването, така че не е изненада, че тази тема е една от най-важните във вашите връзки. Вие също работите с двойствеността на вашия зодиакален знак, който представлява вашата душа и човешка страна. Като се фокусирате върху по-прозрачното общуване с душата си, можете да продължите да изграждате отношенията, които наистина желаете. За да създадете съюз, който може да расте с вас, общуването на това, което има значение, винаги ще бъде най-важният елемент.

 

Последната четвърт луна в Лъв ви вдъхновява да мислите за дълбоки комуникационни теми, тъй като сте насърчавани да се съсредоточите върху прошката, прозрачността и уязвимостта. Лъвът е огнен знак, който е дълбоко свързан със сърцето ви и по време на фазата на последната четвърт на луната вие се фокусирате върху това, за което трябва да говорите с партньора си,.

Рак

Най-добрият ден за любов:  четвъртък, 2 ноември

Водеща енергия:  Ретрограден астероид Веста в Рак, владетел на вашия дом

 

Преживявате душевна трансформация тази година, когато Плутон започва пътуването си във Водолей, но както при всяко голямо приключение, това е нещо, което съзнателно трябва да изберете да направите. Вашите приоритети са се променили, тъй като се фокусирате повече върху себе си, уважавате мечтите си и разбирате, че не можете да се жертвате за друг. Това ще продължи, докато избирате повече за себе си и обмисляте как това ще промени най-близките ви взаимоотношения, защото приемате само това, което наистина отговаря на живота, който искате да развиете.

 

Астероидът Веста, разположен във вашия зодиакален знак Рак, помага на процеса на трансформация на душата ви, докато се поставяте над другите. Използвайте тази възможност, за да помислите какво означава любовта за вас и какъв вид връзка ще отговори на вашите нужди, след което я използвайте като план за създаване на всичко, за което някога сте мечтали.

 

Лъв

Най-добрият ден за любов:  събота, 4 ноември

Водеща енергия:  Сатурн директно в Риби, управител на вашия сектор на трансформация

 

Трябва да вярвате, че всички промени винаги са за по-добро, дори ако изглежда, че се появяват на най-неочакваните места. Вие се стремите към живот, който отразява вашето изцеление повече от вашите рани, докато прегръщате по-дълбоко вътрешния си растеж. Това означава, че отваряте сърцето си за любов отново, вярвате, че този път нещата могат да бъдат различни и си позволявате да видите силата, която компромисът има във връзката ви.

 

Сатурн в Риби ви помага да преминете през този процес на трансформация и да се отворите за любовта, разкривайки по-голямата цел на тези промени. Сега, когато е в директна посока, ще намерите увереността и доверието да приемете какво означава това за вашата връзка. Не забравяйте, че годините на уроци често се превръщат в един момент, който променя живота ви завинаги, в който случай можете да сте сигурни, че е за добро, защото заслужавате цялата любов, която сега ви се предлага.

 

Дева

Най-добрият ден за любов:  събота, 4 ноември

Водеща енергия:  Директен Сатурн в Риби, управителят на вашия дом на взаимоотношенията

 

Позволете си отново да повярвате в магията на любовта. Въпреки че трябва да има логика в еликсира на романтиката, това не означава, че не можете да го разглеждате като божествен контрол над съдбата. Когато можете да използвате най-доброто от логиката и магията, тогава можете също да почетете вътрешното си Аз и способността да създавате взаимоотношенията, за които винаги сте мечтали.

 

Сатурн в Риби се движи през вашия романтичен сектор на хороскопа, насърчавайки ви да се посветите на мечтите си, но също така ви вдъхновява да видите по-висшата цел на това какво трябва да бъде любовта. В Риби Сатурн обещава, че истинската любов може да бъде по-добра от най-смелите ви мечти, но за да постигнете това, трябва да вземате по-мъдри решения. Помислете какво сте научили за любовта и след това го използвайте, за да планирате съществуващата си връзка или новата си любов, за да можете наистина да почувствате удовлетворението да имате всичко, за което винаги сте мечтали.

Везни

Най-добрият ден за любов:  събота, 4 ноември

Водеща енергия:  Сатурн директно в Риби, владетел на вашия сектор на благосъстоянието

 

Вие започвате едно дълбоко пътешествие на истината, докато цикълът на затъмненията преминава през Везни и Овен през следващите две години. Това ще донесе по-голяма автономия, както и невероятна трансформация. Основата на всичко това обаче трябва да бъде, че вземате по-здравословни решения по отношение на любовта. Вие сте управляващият знак на Венера, но често трябва да научите, че да направите нещо за любов не означава да се откажете от себе си. Има разлика между безусловната любов и приемането, която обикновено се проявява в това как се отнасяте към себе си и какво позволявате.

 

Насочващият Сатурн в Риби ви помага да поддържате границите, които знаете, че са ви необходими, за да създадете живота, който желаете. Всичко опира до взаимоотношенията в живота ви и до знанието, че ако позволите на нещата да бъдат такива, каквито са, няма да уважавате растежа си или да видите промените, които желаете. Бъдете сериозни в създаването на прецедента, който изисквате от другите. Ако не го направите, задържате негодувание, защото не получавате това, което наистина искате. Докато другите са отговорни за себе си, вие винаги ще бъдете отговорни за себе си и изборите си, което означава, че ако искате любовта, за която винаги сте мечтали, трябва да започнете да правите избори, за да я поддържате.

Скорпион

Най-добрият ден за любов:  събота, 4 ноември

Водеща енергия:  Директен Сатурн в Риби, управител на вашия сектор на ангажираност и радост

 

Не е достатъчно да желаете щастие или да имате отдадената връзка, която желаете. Вместо това, всичко се свежда до вашия ангажимент и към какво давате енергията си. Трябва да създадете промяната, която искате, без значение колко страшна или непосилна може да изглежда. Да правите реалистични планове означава да се посветите на себе си, на своето щастие и на живота, който искате да създадете. Може да е изкушаващо да мислите, че един ден всичко ще се нареди магически или във ваша полза, но в тази вяра вие също така раздавате силата си и отлагате живота, за който мечтаете.

 

Със Сатурн в Риби от вас се иска да приемете сериозно това, което искате да изградите в живота си. На 17 юни голяма трансформация е засегнала това, което предвиждате за бъдещето си или това, което сте решили, че ще ви донесе най-много щастие. Както е указано от Сатурн, от вас се иска да прегърнете всички тези нови знания и да приемете плана си за щастие толкова сериозно, колкото и кариерата си. Вселената ви напътства и има вашата пълна подкрепа, но без план, без вашата отдаденост, вие просто чакате някой друг да ви даде това, за което сте работили толкова усилено и знаете, че заслужавате. Изисквайте това, което е ваше, и силата да създавате всичко, за което мечтаете.

 

Стрелец

Най-добрият ден за любов:  събота, 4 ноември

Водеща енергия:  Сатурн директно в Риби, управител на вашия дом и семейство

 

Енергията на Риби управлява вашето изцеление, рани от детството, семейството и мястото, което наричате дом. Доколкото имате тази скитаща природа, вие също сте дълбоко свързани и повлияни от онези взаимоотношения, които са ви близки. Не можете просто да продължите напред в живота, но трябва да сте сигурни, че уважавате емоционалните връзки, които добавят стойност и смисъл към живота ви. Когато можете да приемете своята чувствителност и емоционални нужди, вие също ставате човек, който най-накрая може да получи всичко, което някога сте искали.

 

Сатурн е в Риби от началото на март, като ви помага да мислите за всяко изцеление, което трябва да направите, за да можете да изградите романтичната връзка, от която се нуждаете. От 17 юни Сатурн е ретрограден в този емоционален воден знак, канейки ви да помислите върху уроците, които сте научили, и вашите нужди. Въпреки че е било неудобно за вас, това ви помага да излекувате кармичните цикли, в които сте били, за да можете да имате живот и любов, които ще продължат да ви крепят. Позволете на Сатурн, разположен директно в Риби, да ви помогне да формулирате план за почитане на растежа ви, като прегърнете връзките, които са помогнали и ще продължат да ви помагат да станете това, което трябва да бъдете.

 

Козирог

Най-добрият ден за любов:  четвъртък, 2 ноември

Водеща енергия:  Ретрограден астероид Веста в Рак, владетел на вашия романтичен живот

 

Има два начина да се гледа на романтичните връзки. Първо, създайте съюз, който има смисъл и зачита вашите ангажименти или физически нужди за успешен живот. Второ, това е признание за вашата душа и това, от което се нуждаете от една романтична връзка, свързана с душата. Разбира се, всичко е свързано с баланса в живота, но това също означава, че колкото и перфектна да изглежда една връзка, ако тя не резонира дълбоко в душата ви, в крайна сметка нищо друго няма да има значение.

 

Астероид Веста започва своето ретроградно пътуване в Рак, помагайки ви да почитате вътрешния пламък на истината за нещо, което резонира с душата ви. Това ще промени романтичния ви живот, въпреки че ще зависи от вас да решите дали връзката расте с вас или е връзка, която вие растете индивидуално. Не се опитвайте да избегнете промяната, като игнорирате душата си, тъй като това никога не работи. Вместо това приемете новото осъзнаване и истината такива, каквито са, и признайте, че за да разберете дали една връзка е напълно изравнена, първо трябва да се опитате да разберете.

Водолей

Най-добрият ден за любов:  неделя, 5 ноември

Водеща енергия:  Последна четвърт Луна в Лъв, управител на вашия дом на връзките и любовта

 

Въпреки че бяхте призовани да се съсредоточите повече върху кариерата и професионалния си живот, откакто Венера приключи своята ретроградна фаза в Лъв, сега сте призовани да постигнете по-дълбока увереност в романтичния си живот. Енергията на Лъв управлява вашите романтични връзки; Чрез това вие сте поели по пътя на растежа и сте открили по-дълбока цел за вашата връзка през тази година. Нещо все още ви възпира, но последната четвърт Луна може да ви помогне.

 

Последната четвърт Луна в Лъв представлява време на преход, когато освобождавате повече от това, което вече не резонира с вас, така че да можете да създадете повече пространство за това, което резонира. Това не е отказ от връзката. Вместо това обаче вярата, страхът или фокусът са върху нещо, което не служи на по-нататъшното разрастване на съюза. Когато това се случи, Сатурн, разположен директно в Риби, също ви помага да уважавате повече своите добродетели. Заедно това осигурява нова основа за вашия романтичен живот, където сте освободени от съмнение в себе си или недостойнство, така че да можете наистина да получите любовта и връзката, които винаги сте заслужавали.

 

Риби

Най-добрият ден за любов:  четвъртък, 2 ноември

Водеща енергия:  Ретрограден астероид Веста в Рак, владетел на вашия сектор на щастие и преданост

 

Тази година изненадахте себе си, тъй като станахте по-сериозни в преследването на мечтите си и възприемането на здравословен подход към любовта. Не че не винаги сте знаели на какво сте способни, но на моменти изглежда, че сте мислили, че ще загубите част от романтиката, като спазвате здравословните граници или отстоявате нуждите си. Когато придобихте повече увереност в това, вие несъзнателно създадохте основата за връзката, за която винаги сте мечтали.

 

Астероид Веста започва своята ретроградност в Рак и ви помага да се съсредоточите върху това, което е най-важно за изграждането на щастлива, здрава романтична връзка. В тази част от живота ви сте склонни да гледате по-критично и честно на това, което допринася за вашето щастие, и да уважавате задължението си да го създадете за себе си.

 

Не вашият партньор трябва да създаде щастлив живот за вас, а вашият собствен, за да можете да продължите да привличате повече от това, което търсите. Използвайте тази енергия, за да задълбочите отдадеността си към партньора си и да се отворите по-дълбоко, за да видите, че любовта може да бъде толкова лесна, колкото вие позволявате.

 

2624

Similar Posts