Астрология

НАЙ-МОЩНОТО ПЪЛНОЛУНИЕ на 31 август 2023: ПРОМЯНА на СЪДБАТА

Най-мощното пълнолуние на 31 август 2023-Синя Луна

Първата пълна Луна, известна като Есетрова луна, достигна своя зенит на 1 август. Синята Луна през август 2023 г. обещава да бъде невероятно небесно явление – ще свети по-ярко и ще изглежда много по-близо от обикновено. Това е третата от четирите последователни суперлуни, които правят своето небесно шоу. Не пропускайте този специален момент на 31 август, за да направите приятна промяна в живота си.

 

Най-мощното пълнолуние за 2023 г. ще започне на 31 август – Синя луна ще изгрее над света

Синята Луна ще свети в нощното небе на 30 август 2023 г. и ще блести през цялата нощ до изгрева на 31 август. В същото време небостъргачите на Сатурн ще бъдат неин верен спътник. За да се потопите в този небесен спектакъл, просто трябва да погледнете в нощното небе вечерта на 31 август.

 

Изборът кога да наблюдавате пълнолунието на 31-ви зависи от вашето географско местоположение и текущата часова зона. Ентусиазираните наблюдатели могат да се насладят на пика на пълнолунието в 21:35 ET (01:35 GMT 31 август). Началото на този великолепен спектакъл ще дойде в момента, в който Луната изгрее над хоризонта.

Луната ще свети през цялата нощ, така че можете да се насладите на нейното великолепие по всяко време след изгрев слънце.

 

Какво трябва и какво не трябва да правите на 31 август 2023?

31 август, вечерта на пълнолунието, предоставя уникална възможност за различни ритуали и практики, които могат да ви помогнат да внесете положителни промени в живота си и да се свържете с по-високи енергии.

 

На този ден можете:

 

Да медитирате

Медитирайте, като се фокусирате върху намерението си и визуализирате постигането на вашите желания. Луната може да служи като мощен източник на вдъхновение.

 

Да създавате талисмани

Правенето на амулети или талисмани със символи или материали, които отговарят на вашите намерения, може да бъде ефективен начин за постигане на желаните промени.

Да провеждайте ритуали за освобождаване

Символичното изгаряне на писмо с това, което искате да пуснете, може да ви помогне да се освободите от стари задължения и емоции.

 

Да сбъдвате желания

Напишете списък с вашите желания и цели, които бихте искали да постигнете. В този момент те могат да получат допълнителна енергия и подкрепа.

 

Какво не трябва да правите:

 

Да мислите негативно

Избягвайте да се потапяте в негативни мисли и емоции. Пълнолунието може да засили емоциите, така че се опитайте да запазите ума си трезв.

 

Да спорите и да влизате в конфликти

Избягвайте да започвате спорове или конфликти в този момент. Енергията на пълнолунието може да направи нещата по-напрегнати.

 

Да взимате рисковани решения

Не вземайте важни решения прибързано под влияние на емоции. Дайте си време за размисъл и оценка на ситуацията.

 

5 ритуала на пълнолуние 31 август 2023 г. за 100% промяна на съдбата

 

Опушване с бял градински чай

Почистването на пространството около вас с бял градински чай е процес, който включва изгарянето на това свещено растение, за да обновите живота си и да се отървете от негативната енергия.

 

Потопете се в утвържденията

Утвържденията са мощни утвърждения, които можете да си повтаряте, за да насочите усилията си към постигане на вашите желания. В нощта на пълнолунието те придобиват специална сила, за да ви помогнат да изразите вашите намерения и цели.

 

Запалване на свещ

Запалването на свещ е невероятно лесен, но вълшебен начин да насочите енергията и намеренията си към сбъдването на желанията си. Изберете цвят на свещта, който отговаря на вашите цели: зелен за изобилие, розов за любов или друг цвят, който отразява вашата личност.

 

Ритуал за освобождаване

Ритуалът включва записване на всичко, което вече не служи на най-добрия ви интерес, било то негативни вярвания или стари навици, а след това символичното им изгаряне като символ на освобождение. Този ритуал ще ви помогне да освободите старите нагласи и да освободите място за нови възможности.

 

Медитация с визуализация

Визуализационната медитация е процес на визуализиране на себе си в желана ситуация или цел. В нощта на пълнолунието можете да си представите как успешно постигате целите си и внасяте положителни промени в живота си.

36441

Similar Posts