Астрология

17 юли 2022 – най-романтичният ден: Срещнете Любовта или заздравете връзката си

Най-романтичният ден през юли 2022

Кой е денят, обещаващ най-романтичната среща през юли 2022 и как да се възползвате максимално от него, ако нямате партньор или искате да заздравите връзката си?

На 17 юли 2022 предстои най-романтичната среща на зодиите

Средата на лятото обещава да бъде нежна и страстна, а през юли представителите на много зодии имат шанс да срещнат любовта. Отбележете една специална дата в дневника си, ако изпитвате нужда да се впуснете в нови чувства или да засилите вече съществуващите.

На 17 юли Слънцето и Меркурий ще се срещнат с Нептун, свързани с чисто и истинско чувство. Тази комбинация може да разтопи дори най-безчувствените сърца, да не говорим за емоционалните личности. А за представителите на всеки знак 17.07.2022 ще бъде вълнуващ по свой начин.

Овен

Овенът на 17 юли може просто да лежи и да се наслади на моменти на спокойствие в домашна атмосфера. Ако някой, когото обичате, също е у дома, не можете да си представите по-добър сценарий. Направете специален деня  – пригответе заедно нещо вкусно за хапване, разгледайте снимки от най-щастливите си дни или просто постойте заедно в прегръдките си.

Телец

На 17-ти се опитайте да бъдете на специално място и да направите запомнящи се снимки. Бъдете спонтанни и не си отказвайте нищо и това ще ви донесе много щастливи промени, включително и в любовен план.

Близнаци

Слушайте сърцето си и се доверявайте на преценката си. Ако отдавна ви намекват, че е време да действате, поемете инициативата в свои ръце. За Близнаците средата на лятото трябва да бъде време за лидерство както в кариерата, така и в личните отношения. Не се страхувайте от отговорност и бъдете готови за промяна.

Рак

Топлият сезон трябва да има положителен ефект върху Раците. Усещането за щастие ще расте и ще става по-силно всеки ден. Е, на 17 юли ще се отрази покровителството на Венера, което ще внесе хармония и нежност в живота. Насладете се на любовта си и я споделете със света.

Лъв

Лъвовете може да се наложи да „ презаредят батериите“, дори ако това да означава да излязат на среща със самите себе си на 17 юли. Това е правилното решение. Грижата за себе си на този ден е от първостепенно значение. Ако любимият човек реши да сподели този ден с вас, това ще е идеалното бягство, време, което можете да отделите изключително един на друг.

Дева

Пред Девата на 17.07.2022 ще се отвори цялото разнообразие от избори. Те трябва да бъдете положителни към всички нови предложения и да не се колебаете, когато ви поканят на разходка или парти.

Везни

Вселената обещава на Везните сладък и трогателен 17 юли. Въпреки че са отдадени предимно на прости удоволствия, в този момент е по-добре да помислите внимателно с кого и с какво сте заобиколени. Малко взискателност няма да навреди, а само ще подобри самочувствието и общото ви благосъстояние.

Скорпион

Скорпионите продължават да се учат почти всеки ден и наградата няма да закъснее. Специален човек може да се появи в най-неочаквания момент почти от нищото. Понякога подобни истории преминават в дълбоки отношения, макар и от разстояние.

Стрелец

Стрелците стават по-добри около тези, които им позволяват да бъдат себе си. Много представители на този знак се смущават от проявите на интимност, но в най-романтичния ден от юли те могат да се стопят от изобилие на чувства. Трябва да изхвърлите всички страхове и съмнения – предстоят ви страхотни дни!

Козирог

Козирозите трябва да продължат не само да се виждат с приятелите си на 17.07.2022, но и да разширяват социалния си кръг чрез своите познати. Подобна комуникация може да им помогне да намерят нови сили в себе си. Това ще ги направи неустоими в очите на околните и ще ги провокира да се сближат с нови познати.

Водолей

На 17 юли се препоръчва да направите нещо неочаквано, извън обичайното. Може да е тежка тренировка, за която са мислили от дълго време, или просто уикенд, посветен на любимия човек. Основното е да се насладите на процеса.

Риби

Представителите на този знак трябва да се вслушват повече в себе си. Вселената обещава на Рибите специално вдъхновение на 17 юли и то може да се изрази както в креативността на мисленето, така и в нежността на чувствата. Те се насърчават да се разкрият максимално, като най-накрая определят кои са и какво наистина искат.

Други добри дати, за които можете да планирате приятни неща:

8 юли 2022 (петък)

11 юли 2022 (понеделник)

21 юли 2022 (четвъртък)

2184

Similar Posts