Астрология

НАЙ-СТРАСТНИТЕ и трайни ЛЮБОВНИ ВРЪЗКИ сред знаците на Зодиака

Зодии - НАЙ-СТРАСТНИТЕ и трайни ЛЮБОВНИ ВРЪЗКИ

Всички знаци на зодиака попадат под влиянието на един от четирите основни елемента: Вода, Въздух, Земя или Огън. Тези елементи са основните фактори, които определят съвместимостта на съзвездията помежду си. Тук обаче има и други променливи.

Има моменти, когато два знака, управлявани от един и същи елемент, може да не са съвместими. Да видим кои са най-силните връзки.

 

Овен – Везни

Отличителна черта на Овена са неговите силни лидерски качества, които той демонстрира както в личния си живот, така и в работата. Следователно, всички други знаци на Зодиака като Телец, които също се стремят да доминират над партньора си в една връзка, не се разпознават от Овена като надеждни партньори.

Честността е най-важното нещо, което той търси в сродната душа. Що се отнася до интимната част на въпроса, пламъкът на страстта изгаря Овена отвътре. Следователно, Скорпион или Лъв могат да станат добра двойка за такива хора, но само Везни са идеални за тях.

Овенът е привлечен от честността и простотата на характера на Везните, а потребността на последните от емоционална зависимост допълва желанието на Овен за контрол. Когато Овен и Везни започват да се срещнат, те създават силен и страстен съюз.

Телец – Дева

Телците са семейни хора. Те получават повече удоволствие от спечелването на любовта, отколкото от самото чувство. Като романтици, родените под тази зодия са добре съвместими с Девите, които също като тях предпочитат спокойния семеен живот.

Любовта на Девата към всичко чувствено отговаря на природата на Телеца и това ги прави много силна двойка. Телците трябва да стоят далеч от Стрелците, защото те обичат приключенията и никога няма да ги направят щастливи.

 

Близнаци – Стрелец

Веселите и радостни Близнаци са страхотни приятели. Но що се отнася до любовта, за всички останали знаци от Зодиака е много трудно да изградят връзка с тях. Ангажиментът плаши Близнаците, защото ги кара да се чувстват обвързани.

Те търсят интелигентност и остроумие в половинката и затова родените под знака на Стрелец са най-подходящи за тях. Стрелците също много се страхуват да не загубят свободата си и разбират Близнаците по-добре от всеки друг.

Чувството за хумор на Стрелците ще плени техните партньори и когато тези двамата започнат да се срещат, те се чувстват най-щастливи и сигурни. Най-лошият вариант за Близнаци може да бъде само Козирог.

 

Рак – Телец

Раците са известни със своята емпатия. Те жадуват за дългосрочна и сериозна връзка, в която емоционално да се разтворят в партньора си.

Сериозният и емоционален Телец е най-подходящият партньор за такива чувствителни личности.

Откровените и понякога арогантни зодии като Лъва могат да наранят Раците, вместо да ги направят щастливи.

 

Лъв – Овен

Въпреки гордостта си, Лъвът обикновено има тълпи обожатели и обожателки. Но неговият егоцентризъм пречи на други зодии да влязат в дългосрочни романтични отношения с него. Страстта на Овен ги прави най-добрият партньор за Лъва.

Родените под тези знаци изразяват чувствата си един към друг толкова елегантно, че просто нямат равни в това. Но силата на тяхната любов е напълно съобразена с жестокостта на техните кавги. Те обаче успяват да преодолеят различията си и да преодолеят проблемите заедно.

Най-лошият партньор за Лъва е само Скорпион – връзката ще приключи с взаимен тормоз.

Дева – Скорпион

Девата е един от най-спокойните и методични знаци на Зодиака. Тъй като са перфекционисти, Девите са едновременно сдържани и внимателни към половинката си. Страстните Скорпиони са идеални за тях. Такава двойка ще установи много силна емоционална връзка.

Издръжливостта и дисциплината на Девата помагат да се ограничи динамиката на Скорпиона, а сексуалността на последния убеждава Девата да спре да се крие зад непревземаема стена.

Стрелецът е най-лошият партньор за Девата, тъй като той потиска жаждата й за приключения.

Везни – Близнаци

Везните са родени дипломати, които могат да разрешат всеки конфликт. Въпреки острото чувство на самота, което изпитват, те предпочитат да не се забъркват с хора с ниско интелектуално развитие.

Винаги любопитни, Везните обичат да създават нови запознанства и да изучават своите събеседници. Близнаците са просто създадени за тях.

И двете зодии са много добри в изразяването на мислите си и това ги привлича още повече един към друг. Освен това, Везните помагат на Близнаците да не се откъсват от реалността в мечтите си.

Най-вече Везните са несъвместими с Дева.

 

Скорпион – Риби

Безсърдечни и твърди, Скорпионите са много отмъстителни и емоционални по природа. Правят всичко със страст, агресивни са и обичат да доминират, когато става дума за отношения с противоположния пол.

Но, събрани заедно, Риби и Скорпион са непобедими и техният съюз изглежда е предопределен на небето.

Скорпионът, както никой друг, разбира емоционалната природа на Рибите, а покорните Риби помагат на Скорпиона да се реализира напълно. Заедно родените под тези съзвездия създават много интуитивна двойка.

И Рибите, и Скорпионите трябва да избягват връзки с повърхностния Овен.

 

Стрелец – Водолей

Ако нещо може да вбеси Стрелеца, това е липсата на движение. Свободните Стрелци са родени да пътуват и буквално се нуждаят от свобода. В отношенията и в живота те жадуват за нови усещания всеки ден. И кой друг може да разбере тази нужда по-добре от Водолея?

Еднакво обичащ свободата, със своята откритост и любов към приключенията, Водолеят ще донесе стабилност във връзката.

Стрелецът никога няма да бъде щастлив в двойка с Телеца, който обича уютните семейни събирания.

Козирог – Дева

Всички Козирози са амбициозни и всеотдайни. Те знаят какво искат от живота и са фокусирани върху постигането на целите си. И в отношенията с противоположния пол те полагат всички усилия и затова се опитват да се въздържат от тях от страх, че могат да бъдат наранени.

Разбирайки това, добре дисциплинираните Деви помагат на Козирозите да поддържат ред във всичко. И двата знака са много внимателни и съсредоточени и са способни да създадат отлично семейство.

Най-лошият партньор за Козирог може да бъде само безгрижният Близнаци.

 

Водолей – Везни

Вероятно Водолеят е последният от хората, който продължава да протестира, когато всички протестиращи вече са си тръгнали. Ако нормалният ред на нещата е бил нарушен, Водолеите няма да се примирят с това. Те ще искат справедливост и ще се борят, докато в света има неравенство.

Желанието на Везните за баланс буквално привлича Водолеите, които получават в свое лице партньор, който разбира важността на проблема и е готов да помогне. Желанието за постигане на справедливост и баланс в една връзка и двата знака на Зодиака се уважават взаимно.

Добър съюз между Рак и Водолей е малко вероятен, тъй като всяко участие на Водолея в изразен протест предизвиква само гняв у Рака.

 

Риби – Козирог

Риби и Козирог са като два противоположни полюса, които се привличат един към друг. Мечтателните и креативни Риби привличат Козирозите, а силната им вяра в постигането на желаното само вдъхновява партньор от друга зодия.

Козирозите държат Рибите на повърхността, докато те потъват все по-дълбоко в бездната на опасния океан. В същото време, Рибите задоволяват творческите потребности на Козирозите.

Рибите трябва да избягват Девите, които не разбират тяхната мечтателна природа.

839

Similar Posts