Астрология

Най-тъжните зодии: Превръщат тъгата в истинско изкуство

Най-тъжните зодии

Те са тъжни с пълна отдаденост и, изглежда, дори се наслаждават на процеса.

Всеки човек понякога е тъжен, но тези песимисти издигат умението да страдаш в ранг на истинско изкуство и достигат завидни висоти в него.

Рак

Никой по-добре от Рака не знае как да създаде изневиделица повод за разпад и безнадеждност, да се скрие под преграда и да депресира от сърце там. И би било добре, ако той самият тихо си страда в ъгъла, а не да дърпа всеки минаващ за ръкава и да пита прочувствено: „Виждате ли колко е ужасен този свят?“

Едно е хубавото – има универсален лек за всеки Рак. Да го прегърнете, целунете и признаете любовта си. Повторете това около двадесет пъти, за по-сигурно.

Между другото, някои безсърдечни хора твърдят, че Раците умишлено причиняват световна скръб върху себе си, за да получат демонстрация на любов и внимание от близките си. Но ние с възмущение отхвърляме това предположение: Раците са напълно способни да бъдат тъжни просто ей така, без користна цел.

 

Риби

Внимание, оръжия за масово унищожение: Рибите знаят как да бъдат тъжни толкова самоотвержени, че ви се иска незабавно да поставите в краката им целия свят и няколко планети в допълнение. Само и само най-накрая да се усмихнат и да спрат да създавате тази непоносима атмосфера на пълен разпад.

Но нека разкрием една малка тайна: за всяка истинска Рибка тъгата е същият необходим и роден елемент като водата.

Не я спирайте да се гмурне до самото дъно на отчаянието и да се попличка там както трябва – накрая тя ще изскочи на повърхността като бърз делфин.

 

Скорпион

Всички се оплакват от ужасната токсичност на Скорпионите, но малко хора знаят, че те са първите, които страдат от това: по-голямата част от отровата се излива навътре, което причинява повишена склонност към блус и дори депресия.

С цялата безпощадност на логиката те ще докажат на себе си два пъти, че светът наистина е ужасно място, всички наоколо са глупаци и не се лекуват, никой не обича Скорпиона и като цяло целият живот е отишъл по дяволите.

И най-лошото – Скорпионът определено няма да прости на свидетелите на собствената си слабост и надеждно ще ги неутрализира. За всеки случай.

239

Similar Posts