Астрология

Намаляваща луна 6-19 февруари 2023: Какво очаква зодиите

Намаляваща луна 6-19 февруари 2023

От 6 февруари започва периодът на намаляваща Луна, който ще продължи до 20 февруари.

 

Представителите на тези знаци ще получат щастлив шанс

Енергийният потенциал на този период се определя от пълнолунието в Лъв на 5 февруари 2023 г. През следващите две седмици Луната ще премине през следните знаци на зодиака: Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей. А това означава, че представителите на тези знаци ще получат щастлив шанс да реализират плановете си, но ще разбере и какво трябва да бъде финализирано, за да стане щастлив и успешен човек, твърдят астролозите.

 

Черна Луна в Лъв

Важно е да запомните, че Черната Луна в Лъв получи мощен заряд от енергия и нейното негативно влияние се увеличи значително. Тя ще изкуши с власт, пари и наистина много хора ще  хвърлят всичките си средства, за да изглеждат добре в очите на другите.

Нараства необходимостта от потвърждаване на превъзходството, което понякога е придружено от желание да чуете ласкателства от други хора.

За човек със силен дух това е причина да работи върху себе си, за слаб човек – болка и страдание.

И само тези, които могат да преодолеят влиянието на отрицателната кармична точка – Черната луна, тоест да се отърват от гордостта, арогантността, звездната болест, ще могат да получат ползи от Вселената.

 

В периода на намаляваща Луна (6-19 февруари) всеки от нас ще може да види по-ясно какво надделява – егоистичните желания и самовлюбеност или желанието да работят с хора с подобно мислене и да покажат силните си страни в полза на общата кауза. Въпреки че най-често по това време има конкуренция и желание за състезание, а не желание за обединение.

 

6 февруари –  намаляваща Луна в Лъв до 23:14 ч., след което преминава в знака Дева

 

Периодът на Луна без курс е от 16:15 до 23:14 часа

Силата на пълнолунието на 5 февруари ще е все още много забележима, най-чувствителни към енергията на това астрологично събитие ще са зодиите Телец, Лъв, Скорпион, Водолей. В този ден вдъхновението прелива, но в същото време хората са склонни към смелост, разпръскване на сили и средства. Денят може да донесе много нови интересни възможности.

 

7 и 8 февруари  – намаляваща Луна в Дева

Девите, както и Телците и Козирозите, получават допълнителни възможности, необходимите ресурси за решаване на най-неотложните задачи. Транзитът на Луната в Дева е благоприятен за посещение на лекар, козметик или друг специалист с цел подобряване на благосъстоянието и решаване на здравословни проблеми.

 

9 февруари –  намаляваща Луна в Дева до 10:47 ч., след което преминава в знака Везни

Периодът на Луна без курс е от 08:39 до 10:47

Сутринта е основна част от деня, но в този ден не е много ефективна, тъй като Луната е единична (без ход), което означава, че не трябва да планирате най-важните неща за това време.

От втората половина на деня започва благоприятен период за представителите на елемента Въздух: Везни, Водолей. Следващите 2-3 дни са най-наситени за Везните, предимно време на положителни емоции. Добро време за работници в индустрията за красота, творчески личности, дипломати. Луната във Везни създава най-подходящата атмосфера за разрешаване на конфликти.

 

10 и 11 февруари  – намаляваща Луна във Везни

Периодът на Луната без ход на 11 февруари от 18:41 до 20:34, след което преминава в знака Скорпион

Въпреки факта, че Луната намалява, дните на транзитната Луна във Везни са подходящи за прилагане на красотата (посещение на козметик, фризьор, маникюр), хармонизиране на отношенията. Продължава благоприятен период за Везни и други знаци на елемента Въздух. Дни на справедливост, обединяващи хората и вървящи напред. Подходящо време за посещение на официални институции, решаване на правни въпроси.

 

12 и 13 февруари  – намаляваща Луна в Скорпион

 

Скорпионът е мистичен и тайнствен знак, един от най-трудните за разбиране. Това е знакът на падането на Луната, такъв транзит ще засегне чувствата, вътрешния живот, личните отношения и финансовата сфера. За съжаление, тези области от живота са обект на дълбоки трансформации, така че дните ще са много емоционални и драматични.

Тези, които преминат теста, ще придобият специална сила.

Нестабилен и смущаващ период за представителите на Водния елемент: Рак, Скорпион, Риби.

 

14 и 15 февруари –  намаляваща Луна в Стрелец

 

Периодът на Луната без курс 14 февруари от 01:51 до 03:31 е времето на Луната в Скорпион

След тежките дни на преминаване на Луната през Скорпион следва празник, лекота и радост. Най-много късмет през следващите 2-3 дни ще имат Стрелците, както и Лъвовете и Овните. В деня на пробуждането на мъжката енергия, романтика и любов, има силно увеличение на физическата сила. Благоприятно време за общуване с противоположния пол, творчество, представяне на собствени произведения.

 

16 и 17 февруари –  намаляваща Луна в Козирог от 07:00 ч

 

Периодът на Луната без курс на 16 февруари от 03:05 до 07:00 е времето на Луната в Стрелец

Започва благоприятно време преди всичко за Козирозите, както и за Телците и Девите. Ако имате семейни, дълготрайни връзки, то следващите дни са най-подходящи за укрепването им. По това време е по-лесно да разберете себе си, да направите план и да вземете решение за по-нататъшни действия. Можете да намерите изход от трудна ситуация, да разрешите работни проблеми. Не трябва да започвате никакви дела, защото те ще се развиват много бавно и няма да носят удовлетворение.

 

18 и 19 февруари –  намаляваща Луна във Водолей от 07:35 ч

 

Периодът на Луната без курс на 18 февруари от 06:17 до 07:35 е времето на Луната в Козирог

 

Това е времето на Водолеите, както и за представителите на други знаци на елемента Въздух: Близнаци и Везни. Транзитът на Луната във Водолей е благоприятен за романтични запознанства, намиране на съмишленици, полезни пътувания и закупуване на компютърна техника.

Общите идеи, съвместната работа, посещаването на курсове за обучение помагат на хората да се сближат и да се разбират по-добре. Ако се осмелите да отидете на почивка, тогава добрите спомени от почивката, прекарана със семейството ви, са гарантирани. В тези дни са възможни интересни и шеметни срещи.

Не пропускайте своя шанс!

 

19 февруари е ден преди новолуние, много отговорен ден

Ето защо е необходимо да се извърши анализ на предишния лунен месец, да се признаят грешките, да се направят правилни изводи, да се подготви почвата за ново начало. Препоръчително е да почистите къщата, да се отървете от мрачни мисли и токсични връзки, емоционални зависимости и лоши навици.

 

На 20 февруари в 06:55 транзитната Луна навлиза в знака Риби, а в 09:05 – новолунието в тази зодия

 

Периодът на месеца без ход от 04:00 до 06:55 е времето на Луната във Водолей.

 

Новият лунен цикъл започва в 09:05 часа.

625

Similar Posts