Астрология

Намаляваща Луна от 22 септември до 5 октомври 2021 г.: Какво да правим за да ни споходи късметът

Намаляваща Луна от 22 септември до 5 октомври 2021

През периода, когато Луната намалява, е по -добре да отложите някои планове и да приоритизирате тези неща, които ще донесат най-голяма полза. Астролозите ни съветват какво може и може да се направи при намаляваща Луна.

Фазата на намаляваща луна е чудесно време да се отървете от всички ненужни неща, да се сбогувате със страховете, лошите навици и да прекъснете токсичните привързаности. Експертите препоръчват да се вслушате в следните съвети, за да привлечете късмет в живота от 22 септември до 5 октомври и да го промените към по -добро .

22 и 23 септември – Луна в Овен

Успехът ще бъде на страната на решителни личности, които знаят как да спрат навреме и да изчислят ходовете си предварително.

По това време не бива да се конфронтирате, както и да правите неща, които предизвикват раздразнение. Под влиянието на Луната в Овен не трябва да взимате прибързани обещания, както и да теглите кредити.

24 и 25 септември – Луна в Телец

Тези дни са предназначени да усъвършенстват вашите умения и да приложите придобитите знания и умения на практика. Астролозите препоръчват да се занимавате активно с финансови въпроси и да търсите нови източници на доходи.

В петък и събота е важно да се откажете да се отдадете на моментни капризи и да бъдете по -внимателни към исканията на околните. Недоволството в наши дни може да причини сериозни разногласия, което означава, че е важно да следите за думите и действията си.

26, 27 и 28 септември – Луна в Близнаци

Намаляващата Луна в Близнаци е идеалното време за преговори, организиране на срещи и краткосрочни пътувания. По това време астролозите препоръчват да се придобият нови знания и да се приложат на практика.

Неприятности тези дни очакват завистливите хора, склонни към отлагане. Важно е да останете в добро настроение през уикендите, за да не си създавате сами неприятности.

29 и 30 септември – Луна в Рак

Намаляващата луна в Рак е чудесно време за подреждане на нещата, спокойствие и комфортна почивка. В тези дни емоционалността ще е повишена, което означава, че трябва да работите върху настроението си, да се стремите да си доставите повече удоволствие и да въобще да вършите неща, които ще ви заредят с положителни емоции.

Под влиянието на намаляващата Луна съществува риск да се включите в приключения и астролозите предупреждават да сте бдителни, за да не се поддадете на натиск от други хора и да не харчите твърде много. Опасността се крие в емоционалните скокове, които трябва да избягвате по всякакъв начин.

1 и 2 октомври – Луна в Лъв

Луната намалява, докато пътува до съзвездието Лъв и тези дни са идеални за извършване на равносметка, завършване на текущата работа и почивка. Астролозите препоръчват да отделите време за спокойна работа.

Първите дни на октомври не е времето за активни покупки. По време на намаляващата Луна парите ще изтекат от джоба ви, ако се използват неправилно, ако харчите за ненужни неща и давате назаем от спестяванията си.

3, 4 и 5 октомври – Луна в Дева

Последните дни преди Новолунието Луната ще е в знака на Девата. Това време е подходящо за планирани задачи и учене. Вниманието към детайлите е ключът към успеха.

През тези три дни астролозите препоръчват да се въздържате от спонтанни промени в плановете, да избягвате пренапрежението и да търсите източници на положителни емоции.

687

Similar Posts