Хороскоп

Намаляваща Луна от 25 юли до 7 август 2021: Как това ще промени живота ни

намаляваща Луна от 25 юли до 7 август 2021

Намаляващата луна е важна фаза от лунния цикъл. Експерти в областта на астрологията ни разкриха за това какво може и какво не може да се прави в предстоящия от 25 юли до 7 август.

По време на тази си фаза Луната поема върху себе си всички лоши неща. Помага за прочистването на всичко, което няма положителен ефект. Това се отнася за страхове, несигурност, негативни спомени.

Хората през този период имат по-малко енергия, защото Луната частично я абсорбира. От друга страна това е много благоприятно време за духовен растеж.

25 юли – Луна във Водолей

На този ден можете да покажете максимална физическа активност, но не забравяйте за почивката. Можете да предприемете дълго пътуване, да се включите в преговори и да търсите нови хобита.

Това, което точно не може да се направи на този ден, е да се променят плановете, да се отказва помощта на другите.

26, 27 и 28 юли – Луна в Риби

Намаляващата Луна в този знак показва, че можете да се занимавате с творчески дела, творчески дейности. Полезно е да се разработват нови идеи, да се правят дългосрочни планове за бъдещето.

В тези три светли и позитивни дни в никакъв случай няма да е възможно да останете безразлични към проблемите на другите. Ако откажете да помогнете на приятел или роднина, а имате възможност да го предоставите, очаквайте проблеми.

29 и 30 юли – Луна в Овен

През тези два дни намаляващата Луна ще бъде неблагоприятна и, меко казано, няма настроение. Можете и дори трябва да почивате повече и да бъдете по-малко уморени.

Също така не трябва да започвате нов бизнес, да давате празни обещания, да постигате успех чрез измама и хитрост. В такива дни кармата ще бъде мигновена и безпощадна към агресивни и алчни хора.

31 юли и 1 август – Луна в Телец

Стареещата Луна, под въздействието на елементите на Земята, е чудесно време за пазаруване и трансформация на дома. Можете да вършите домакински задължения, ремонти, преместване.

В никакъв случай не се оставяйте да бездействате. Тогава няма да увеличите приходите си, както и да постигнете желаните резултати в бизнеса и работата.

2, 3 и 4 август – Луна в Близнаци

В тези дни можете да общувате и да отворите душата си за околните. Полезно ще е да бъдете откровени, любезни и отзивчиви. Можете да създадете нови запознанства и да организирате романтични срещи.

Това, което определено не трябва да правите, е да завиждате. Завистта по време на намаляващата луна е много по-опасна, отколкото през периода на растеж, особено под влиянието на Близнаци. Също така негативни последици очакват тези, които мислят стериотипно.

5 и 6 август – Луна в Рак

През тези два дни е полезно да се грижите за външния си вид. Можете и дори трябва да посетите фризьорски салони, да направите нов маникюр, да актуализирате гардероба си. Най-важната забрана е, че не трябва да прекарвате много време сами.

7 август – Луна в Лъв

Намаляващата Луна в Лъв е труден ден, в който адаптацията към новите условия е много трудна. На този ден е по-добре да не сменяте работата си и да не започвате нови сложни дела и проекти.

Астролозите препоръчват да се следва графикът в последния ден от намаляването на Луната. Не се отклонявайте от плановете и не рискувайте. Това ще ви навлече финансови загуби и проблеми като цяло.

897

Вижте още:

Similar Posts