Новини и анализи

НАП наложи запор на 13 имота на Ивелин Михайлов за неуредени задължения

Националната агенция за приходите (НАП) наложи запор на 13 имота, принадлежащи на бизнесмена и идеолога на партия „Величие“ Ивелин Михайлов. Това решение е в резултат на неуредени публични задължения на Михайлов, които възлизат на около 309 000 лева, според информация от портала за електронни услуги на агенцията.

Сред запорените имоти е включен и бившият пионерски лагер край Староселец, където Михайлов планирал изграждането на селище с юрти и паркинг комплекс, за който търсел и общински имот.

Допълнително, дружества, в които Михайлов е бил участник, дължат над 340 000 лева. Тези дългове също са част от причината за наложените запори.

Преди седмица шефът на НАП Румен Спецов разпореди проверки върху дейността на фирмите, свързани с Михайлов и с хора, свързани с партия „Величие“, след сигнали за финансови схеми и измами, подадени преди няколко месеца.

Изрично от НАП заявиха, че цялата информация е публично достъпна на сайта на агенцията и в портала за електронни услуги, като отказаха да коментират подробности от медийни публикации.

6
ЕКСКЛУЗИВНИ НОВИНИ на ADMIRALBG.NET

Вижте още:

Similar Posts