Езотерика

Нарастваща ЛУНА: 4 тайни за ПОДМЛАДЯВАНЕ

Как да се подмладите на нарастваща Луна

Известно е, че Луната е покровителка на жените, източник на тяхната сила, красота и чар. За да подобрите своята привлекателност и да сте винаги на върха, използвайте 4 тайни на младостта по време на растящата Луна.

 

От древни времена Луната е идентифицирана с женската природа, тайнствена и неуловима, недостъпна за земната логика. Луната управлява нашите инстинкти, желания, навици, рефлекси, здраве, интуиция и подсъзнание. Но основното е, че тя е източник на сила и младост за нежния пол.

Смята се, че през периода на растящата Луна можете да повлияете на младостта на душата и тялото, да подобрите здравето си и да увеличите своята привлекателност.

Как да се подмладите под светлината на нарастваща Луна?

 

Тайна № 1: Обръщение към природните сили

Когато Луната расте, всички жизнени сили на Земята се втурват нагоре към цветята и дърветата. По това време е полезно да отидете в гората или парка, да намерите най-красивото дърво, да се приближите до него, да докоснете кората с длани и да помолите дървото да сподели своята сила и красота. След известно време ще почувствате, че ръцете ви се привличат или отблъскват. Ако дървото ви отблъсне, повторете ритуала на следващия ден с друго дърво, а ако ръцете ви се привличат, значи дървото е готово да помогне. Трябва да прегърнете дърво, за да обгърнете енергията му, и да се притиснете към стълб, за да приемете силата му.

 

Тайна №2: ​​Лунни медитации

Нарастващата Луна служи като мощен източник на сила и положителни емоции за всяка жена. Медитацията и съзерцанието на Луната в звездното небе ще ви помогнат да се изпълните с тази сила. Седнете така, че да виждате ясно Луната (това може да се направи у дома: до прозореца или на балкона). Гледайте Луната без да спирате толкова дълго, колкото можете, след това затворете очи и се отпуснете напълно – трябва да направите това 5-7 пъти. В същото време дишайте спокойно, представяйки си как Луната ви изпълва със сила и естествен чар.

 

Тайна №3: Общуване с жени

Женският кръг е мощен начин да се настроите към енергията на нарастващата Луна. Женската комуникация, съвместната медитация, танците, творческите дейности и дори пазаруването – всичко това може да насити една жена със силна енергия, която ще помогне не само да се освободи от негативизма, но и да промени живота си към по-добро.

 

Тайна № 4: Ритуал за подмладяване

Енергията на растящата Луна може да помогне на всяка жена да върне времето назад и да върне цветущия си вид. За да направите това, ще трябва да извършите малък ритуал. Застанете пред прозорец, така че да виждате Луната, запалете свещ и поставете любимите си сребърни бижута в малък съд с вода. Кажете: „Среброто е като светлината на Луната. Докато Луната расте, тя носи красота и младост. Казано, сторено. Среброто на Луната е сребро в мен .“

Бижуто трябва да се остави във водата цяла нощ, а на следващата сутрин да се извади и да се носи, без да се сваля, докато изминат три Пълнолуния.

95

Similar Posts