Астрология

НАРАСТВАЩА ЛУНА от 16 до 28 септември 2023 г.: Какво ни очаква по това време?

Нарастваща луна от 16 до 28 септември 2023

В периода на растяща Луна от 16 до 28 септември има значително по-енергийно заредени дни, отколкото в дните на нейното намаляване. В продължение на две седмици, започвайки от новолунието, нивото на енергията, която е необходима за процесите на създаване, растеж и развитие, се повишава. Време е да отворите вратата за положителни промени в живота си!

 

Новолунието в Дева на 15 септември поставя фона на целия период на нарастваща Луна, който е благоприятен за стартъпи и всякакви начинания. По време на растежа на Луната е по-лесно да изградите хармонични отношения с външния свят и да намерите занимание по ваш вкус. Тези дни работата и личният живот са в най-хармонично съответствие.

 

16-17 септември

Везни, Водолей, Близнаци са в добро настроение, което внася позитивизъм в живота им. Много представители на тези зодиакални знаци изпитват нови впечатления, така че се появява вдъхновение и в резултат на това нови идеи.

 

16 септември нарастваща Луна във Везни

3-ти лунен ден започва в 07:45 часа

 

Меркурий е излязъл от ретроградната си фаза, което е благоприятен индикатор. Емоционалната импулсивност се комбинира с желанието да се концентрират всички усилия в една област. Съвпадът на Луната и Марс във Везни говори за нов цикъл на физическа активност, познание, както и промяна в социалните връзки.

 

17 септември нарастваща Луна във Везни

4-ти лунен ден започва в 08:55 ч.

 

В този ден две добри планети – Венера и Юпитер са в интензивно взаимодействие, така че трябва да внимавате какво си пожелавате. Този аспект дава сила на чувствата, прекомерен оптимизъм, любов към забавлението и развлеченията и засилва нарцисизма. Общият енергиен фон леко се балансира от Луната във Везни.

 

18-20 септември

Скорпионите, Рибите, Раците се разкриват по-лесно пред външния свят. Творческите сили и активността допринасят за подобряване на финансовото състояние, благодарение на нови възможности в професионалната сфера и приятелски контакти.

 

На 18 септември, нарастваща Луна във Везни, в Скорпион – от 17:59 ч.

Лунен период без курс от 04:06 до 07:59

5-ти лунен ден започва в 10:08 часа

 

Като предприемете смело определени стъпки и вземете волеви решения, има шанс да се доближите до реализирането на целите си. Денят е благоприятен за романтични срещи, страстни любовни срещи, основното е да не разваляте всичко с взаимни претенции и големи очаквания един към друг.

 

19 септември нарастваща Луна в Скорпион

6-ти лунен ден започва в 11:23 часа

 

Двусмислен ден, изпълнен със страст и противоречия. Увеличава се нуждата от пари, желанието да получите всичко наведнъж. Но само онези хора, които знаят как да си сътрудничат и да правят взаимноизгодни предложения, могат да постигнат успех.

 

20 септември нарастваща Луна в Скорпион, в Стрелец – от 17:06ч.

Лунен период без курс от 13:21 до 17:06

7-ми лунен ден започва в 12:41 часа

 

Денят е подходящ за обобщаване на първите резултати, приключване на някои задачи и подготовка на нова база за бъдещи начинания. В часовете на Луната без курс не трябва да правите първите стъпки в нищо, да срещате нови партньори и да обсъждате сериозни теми.

 

21-22 септември

Стрелец, Овен, Лъв са енергични и силни, излизат от ограничаващата рамка и получават желаната свобода. Позитивността и безгрижието на представителите на елемента Огън привличат вниманието на много хора. Добри дни за стартиране на реклами, демонстриране на вашите таланти и всякакви действия, насочени към придобиване на популярност.

 

21 септември нарастваща Луна в Стрелец

8-ми лунен ден започва в 13:59 часа

 

Ден на пречистване и трансформация, нови перспективи. Благоприятни са къси и дълги пътувания и връзки с чуждестранни партньори. Зрелите и съзнателни личности могат да елиминират продължителни конфликти или пряко да участват в разрешаването им.

 

На 22 септември нарастващата Луна е в Стрелец, от 23:20 ч. – в Козирог

Лунен период без курс от 22:31 до 23:20

8-ми лунен ден продължава сутринта

9-ти лунен ден започва в 15:14 часа

 

Благоприятен и ползотворен ден, особено за далечни пътувания и връзки с чужденци. Добре е да започнете нови неща, да планирате работа, да кандидатствате и да се преместите на нова работа, да заемете позиция. Това е добър момент за стартиране на рекламни или обучителни курсове, изнасяне на лекции или провеждане на онлайн събития.

 

23-24 септември

Козирозите, Телците, Девите придобиват вид на реални перспективи, добри материални печалби и увереност, че утрешният ден ще бъде по-добър. Добро време за организиране на собствен бизнес, различни видове съюзи и асоциации, структуриране на бизнеса.

 

23 септември нарастваща Луна в Козирог

9-ти лунен ден продължава сутринта

10-ти лунен ден започва в 16:16 часа

 

Транзитната Луна в Козирог благоприятства социалните дела, създаването на нови обществени организации, посещенията на официални органи, съставянето на документи, становища, молби, петиции и подаването им в съответните организации и ведомства. Но през този период сферата на личните отношения страда. Затова трябва да насочите усилията си към укрепване на семейните отношения, поддържане на семейните традиции и подобряване на дома.

 

На 24 септември нарастващата Луна е в Козирог, от 23:05 – във Водолей

Лунен период без курс от 23:05ч

10-ти лунен ден продължава сутринта

11-ти лунен ден започва в 17:03 часа

 

Аспектът на съвпад на Луната и ретро Плутон създава благоприятни условия за разрешаване на финансови въпроси, както и укрепване и разширяване на личния авторитет, укрепване на бизнес репутацията. Денят е подходящ за създаване на нови необходими познанства и подновяване на стари връзки, за създаване на предприятия, общности и обединяване на партньорства.

 

25-26 септември

Водолей, Близнаци, Везни имат всички шансове да победят своите конкуренти, да достигнат ново професионално ниво и да подобрят личния си живот. Тези дни тези проблеми, които не са били решени от дълго време, най-накрая се решават успешно.

 

25 септември нарастваща Луна във Водолей

11-ти лунен ден продължава сутринта

12-ти лунен ден започва в 17:38 часа

 

Подсъзнателно хората искат свобода и промяна, така че може да има желание да се промени обичайното състояние на нещата, което е много навременен процес. Рутинната работа върви зле, ежедневните проблеми се решават трудно и човек е по-привлечен от новото, интересното и необичайното.

 

26 септември нарастваща Луна във Водолей

Лунен период без курс от 15:38ч

Сутринта продължава 12-ти лунен ден

13-ти лунен ден започва в 18:02 часа

 

Денят на обновяване на жизнеността е благоприятен за групова работа, за получаване на нова информация, за започване на нови учебни цикли. Препоръчително е да се направят корекции в бизнеса и да се разширят сферите на влияние, но до 15:38 ч. Вечерта е подходяща за приключване на работа, разговори и действия относно прекратяване на партньорство или сътрудничество.

 

27-28 септември

Скорпионите, Рибите, Раците могат уверено да започнат всеки бизнес, да подтикнат другите към действие – резултатите могат да бъдат постигнати за кратко време. Денят е свързан с използване на източници на информация, комуникация и творчески подход към решаването на най-трудните въпроси.

 

27 септември растяща луна във Водолей, от 03:18 – в Риби

Периодът на Луната без ход продължава до 03:18 ч.

Сутринта продължава 13-ти лунен ден

14-ти лунен ден започва в 18:21 часа

 

Денят е свързан с тежка и отговорна работа, обществена служба, някакъв вид завършване и рестартиране в много области на живота. Луната в съвпад със Сатурн може да донесе ограничаващи обстоятелства, но ако човек сам се справя с препятствията, тогава ще може да се развива свободно и да постига добри резултати.

 

28 септември нарастваща Луна в Риби

Лунен период без курс от 23:57ч

Сутринта продължава 14-ти лунен ден

15-ти лунен ден започва в 18:37 часа

 

Денят преди пълнолунието в Овен на 29 септември е пълен с различни видове енергии. Основното е да не се поддавате на илюзии и да гледате на нещата реалистично. Съвпадът на Луната и ретро Нептун може да създаде известна мъгла, но тези, които са заети със сериозни дела, които са готови да търсят истината, определено ще могат да намерят клопките и да се предпазят от грешки и загуби.

842

Similar Posts