Астрология

Нарастваща луна от 18 юли до 1 август 2023 г.: Какво ни очаква?

Нарастваща луна 18 юли -1 август 2023

Дните на растящата Луна от 18 юли до 1 август 2023 г. ще ни донесат поздрави от миналото!

 

Добро време за различни практики, насочени към хармонизиране на взаимоотношенията, развитие на таланти и способности, разкриване на женската сила, тъй като по това време природата е изпълнена с най-много поддържащи енергии.

 

Новолунието в Рак на 17 юли 2023 активира сетивно-емоционалната сфера, желанието за създаване на семейство, раждане на дете и избор на местожителство. Целият период на нарастваща луна ще дари много хора с осъзнаване и заключения за миналото. Бъдете толерантни и толерантни в любовните отношения. ако кривиш линията си – недоразумения и кавги ще доведат до раздяла.

 

Опитайте се да избягвате конфликти и спорни теми в отношенията, тъй като напрегнатите аспекти на Меркурий в Лъв през първите няколко дни от новия лунен месец могат да раздухат скандал с невероятни размери от една дума. Най-добре е да насочите тази енергия към активна умствена работа, да се грижите за вътрешното си състояние, да слушате любимия човек, спокойно да говорите с децата за жизненоважни неща. Меркурий отговаря за речта, а думите са много мощен инструмент. Преди да кажете нещо, трябва да пресеете думите три пъти през сито: истина, доброта, полза.

 

18 юли, вторник, нарастваща Луна в Лъв от 07:40 ч.

 

2-ри лунен ден започва в 05:05 ч.

Лунен период без курс от 06:05 до 07:40 ч.

Щастлив ден: Лъв, Стрелец, Овен

Напрегнат ден: Водолей, Телец, Скорпион

 

В този ден кармичните лунни възли сменят знака, което е положително за преговори и бизнес комуникация, стартиране на реклама, представяне на работата им, наемане на нови служители. Основното нещо е да направите правилния избор. Денят е подходящ за всякакви действия, насочени към придобиване на популярност.

 

19 юли, сряда, растяща Луна в Лъв

 

3-ти лунен ден започва в 06:15 ч.

Щастлив ден: Лъв, Стрелец, Овен

Напрегнат ден: Водолей, Телец, Скорпион

 

Денят е подходящ за пътувания и начало на дълго пътуване, но се опитайте да вземете предвид всички подробности, имайте запас от време, преди да изпратите транспорт, закупете билети предварително и резервирайте настаняване. Напрегнатите аспекти на Меркурий с Юпитер и Уран през седмицата няма да ви позволят да скучаете, могат да ви накарат да промените плановете си и да внесете хаос в отношенията с близките.

 

20 юли, четвъртък, растяща Луна в Лъв, от 20:13 ч. в Дева

 

4-ти лунен ден започва в 07:27 ч.

Лунен период без курс от 17:08 до 20:13 ч.

Щастлив ден: Лъв, Стрелец, Овен

Напрегнат ден: Водолей, Телец, Скорпион

 

Ден на избор между доброто и злото както в действията, така и в мислите. Опозиция Марс – ретро Сатурн изпълва околния свят с агресивни енергии, висши и низши принципи влизат в директен конфликт. Травматичен ден, много хора могат да попаднат в трудна ситуация, от която няма изход, поне в близко бъдеще.

 

21 юли, петък, растяща Луна в Дева

 

5-ти лунен ден започва в 08:36 ч.

Щастлив ден: Дева, Козирог, Телец

Напрегнат ден: Риби, Близнаци, Стрелец

 

Благоприятен ден за решаване на професионални и финансови въпроси, инвестиране в различни проекти. Подходящ за кардинални промени, от пренареждане на мебели до промяна на концепцията на вашия бизнес. В този ден можете да получите плодовете на вашите действия. Струва си да бъдете внимателни в общуването с партньори, началници, колеги.

 

22 юли, петък, растяща Луна в Дева

 

6-ти лунен ден започва в 09:46 ч.

Щастлив ден: Дева, Козирог, Телец

Напрегнат ден: Риби, Близнаци, Стрелец

 

Денят на осъзнаване на много сложни неща, разбиране как най-накрая да намерите себе си, да се отървете от дълговете и да умножите доходите си. Но преди всичко определете какво в момента отнема вашия ресурс и безсрамно краде силата. Тези, които търсят, ще намерят допълнителни източници на доходи, необходимите ресурси. Съвпадът на Меркурий и Черната луна играе в ръцете на измамници и всякакви манипулатори, така че критично оценявайте всяка постъпваща информация.

23 юли, събота, нарастваща Луна във Везни от 08:54 ч.

 

7-ми лунен ден започва в 10:54 ч.

Лунен период без курс от 07:05 до 08:54 ч.

Щастлив ден: Везни, Водолей, Близнаци

Напрегнат ден: Овен, Рак, Козирог

 

Венера става ретроградна и събитията от последните години по отношение на парите и отношенията отново стават важни. Също така на 23 юли в 04:50 ч. Слънцето навлиза в знака Лъв, където има управляващ статут. Хармоничният аспект Луна – Слънце прави този ден много светъл и запомнящ се. Но напрежението между Уран и съвпадът на Меркурий с Черната Луна може да доведе до нелепи, гръмки изявления от високопоставени лица, политици, лидери и обикновените хора ще гледат всичко това като в киносалон с пуканки. Активен ден, може да се случат непредвидени събития.

 

24 юли, неделя, нарастваща Луна във Везни

 

8-ми лунен ден започва в 12:04 часа

Щастлив ден: Везни, Водолей, Близнаци

Напрегнат ден: Овен, Рак, Козирог

 

Започва дълъг период на потапяне в сферата на взаимоотношенията, анализ на минали събития, идентифициране на причинно-следствени връзки. Това ще помогне за изчистване, коригиране на грешки и трансформиране на съществуващите ситуации. Всички неща, започнати и планирани в този ден, се изпълняват много по-бавно, отколкото ни се иска.

 

25 юли, вторник, нарастваща Луна във Везни, от 19:56 ч., в Скорпион

 

9-ти лунен ден започва в 13:16 ч.

Лунен период без курс от 18:05 до 19:56 ч.

Щастлив ден: Везни, Водолей, Близнаци

Напрегнат ден: Овен, Рак, Козирог

 

Вечерта ще е много бурна – интензивният аспект на Луната с ретро Плутон ще извади дълбоки емоционални проблеми на повърхността. Вечерта се засилват съмненията, недоверието и подозрението. Невъзможно е да се предвиди реакцията на думите и действията, следователно е безполезно да се подреждат нещата, можете да влошите ситуацията още повече.

26 юли, сряда, растяща Луна в Скорпион

 

10-ти лунен ден започва в 14:31 ч.

Щастлив ден: Скорпион, Риби, Рак

Напрегнат ден: Телец, Лъв, Водолей

 

Засилва се интересът към всичко тайнствено, мистично и забранено. Децата са склонни към нахалство и демонстрация на непокорство. Хората стават докачливи, но в същото време войнствени, нетолерантни, саркастични и ревниви. Освен това, ревността се проявява не само по отношение на близките, но може да се изрази като нетърпимост към признаците на внимание към другите, или като завист към постиженията на другите и така нататък.

 

27 юли, четвъртък, нарастваща Луна в Скорпион

 

11-ти лунен ден започва в 15:51 ч.

Щастлив ден: Скорпион, Риби, Рак

Напрегнат ден: Телец, Лъв, Водолей

 

Съвпад на Меркурий и ретро Венера в Лъв, в същия ден Уран е в конфликт с Черната Луна – вихрушка от двусмислени енергии може да донесе всичко. В периода на ретроградна Венера в напрегнат аспект с Луна в Скорпион хората по-често са обхванати от силни моментни преживявания, желание за страст и флирт.

 

28 юли, петък, нарастваща Луна в Стрелец

 

12-ти лунен ден започва в 17:13 ч.

Лунен период без курс от 01:35 до 03:23 ч.

Щастлив ден: Стрелец, Овен, Лъв

Напрегнат ден: Близнаци, Риби, Дева

 

Ако искате да привлечете вниманието на другите хора, използвайте максимално възможностите на този ден. От 25 до 28 юли може да се случи съдбовна среща и да се възобнови бурна връзка с бивш романтичен партньор. По възможност не се поддавайте на ревността и не й давайте повод. В този ден можете да потърсите помощ от влиятелни хора, да съставите документи от адвокат.

 

29 юли, събота, нарастваща Луна в Стрелец

 

13-ти лунен ден започва в 18:33 ч.

Щастлив ден: Стрелец, Овен, Лъв

Напрегнат ден: Близнаци, Риби, Дева

 

В 00:31 ч. Меркурий навлиза в знака Дева, където има управляващ статут. Ако отдавна възнамерявате да възобновите дългогодишен творчески проект – продължете, звездите ще ви помогнат с реализацията на идеите. Пътуванията и дългите пътувания, започнати през този ден, ще донесат много приятни преживявания.

Активират се чувствата на любов, състрадание, милосърдие.

 

30 юли, неделя, нарастваща Луна в Козирог

 

14-ти лунен ден започва в 19:42 ч.

Лунен период без курс от 02:51 до 06:44 ч.

Щастлив ден: Козирог, Телец, Дева

Напрегнат ден: Рак, Овен, Везни

 

Добър ден за корекции в бизнеса и разширяване на сферите на влияние.

Ревизирайте договорите и подписвайте споразумения. Добро време за работа в екип, обсъждане на наболели проблеми в компанията на колеги или съмишленици. В никакъв случай не изоставяйте започнатия по-рано бизнес.

 

31 юли, понеделник, растяща Луна в Козирог

 

15-ти лунен ден започва в 20:35 ч.

Щастлив ден: Козирог, Телец, Дева

Напрегнат ден: Рак, Овен, Везни

 

Чудесен ден за работни преговори и сделки. Покажете амбиция. Не се страхувайте да предложите удобни за вас условия и да предложите услугите си. Ако имате насрочено интервю за този ден – покажете се в цялата си слава, имате огромна възможност да спечелите мястото. Разумните самоограничения в домакинските дела са добре дошли.

1 август, вторник, пълнолуние във Водолей в 21:31 ч.

 

16-ти лунен ден започва в 21:12 ч.

Лунен период без курс от 05:12 до 06:57 ч.

Щастлив ден: Водолей, Близнаци, Везни

Напрегнат ден: Лъв, Телец, Скорпион

 

Приятен, свободен ден, който ще ви помогне да съберете сили и да смените сферата на дейност с по-щастлива, благодарение на връзки от миналото. Ако в живота ви в момента има неразрешими проблеми, време е да вземете мерки.

3467

Similar Posts