Любов и връзки

Не им вярвайте: Лъжливи думи, които всички женени мъже казват на любовниците си

Лъжливи думи на женения мъж

Почти всеки женен мъж, който има любовница, прибягва до манипулация. В противен случай е просто невъзможно да се седи на два стола, поддържайки едновременно удобна съпруга и задоволявайки едновременно похотта си извън семейството. С какви фрази такива мъже убеждават своите любовници да останат с тях и какво всъщност означават думите им?

 

Всяка от нас избира мъж според собствените си желания и нужди. Ако изборът ви е женен мъж, тогава най-вероятно сте били покорени от красивото му ухажване и сте оставили чувствата ви да ви завладеят.

 И едва след време разбирате, че господинът е семеен. На теория точно в този момент човек трябва да бяга възможно най-далеч от измамника, но любовта не може да бъде победена с разума. Но за сметка на това пък може да бъде пренасочена към основния поток на самочувствието с помощта на фалшивите фрази, които много женени мъже казват на своите любовници.

 

Обезценяването на съпругата

Първото нещо, което трябва да предупреди, е обезценяването на съпругата. Съпругата в разказа на измамника задължително не изглежда добре, готви отвратително, облича се лошо, не знае как да отглежда деца, не работи и пилее пари за парцали.

Ако някога сте чували подобни твърдения, поздравления – попаднали сте на стръвта на класическия измамник. Факт е, че мъжът с пръстен не иска да се чувства като предател и копеле, но пък и иска да има любовница същевременно. Ето защо тръгва по утъпкания път на оплаквания и лъжи. Така героят-любовник освобождава от себе си цялата отговорност и я прехвърля върху жена си. И излиза, че тя е виновна, че той е кривнал наляво.

 

Пълен контрол над любовницата

Вторият предупредителен знак е пълният контрол на любовницата. Контролиращият мъж иска да знае къде и с кого прекарвате деня, ревнува дори от лампата, забранява да се виждате с приятелките си, но в същото време ще ви моли да пазите връзката ви в тайна.

Всичко това са неща, които трябва да бъдат сигнал за разум и логика. Между другото, някои дами перфектно управляват такова състояние на своя женен кавалер и за собствено удоволствие наливат масло в огъня на неговата ревност. В крайна сметка, на теория, любовницата е официално свободна и може да си намери гадже, което не е женено. И това е честа причина женените мъже, попаднали на кукичката на собствените си манипулации, да напускат семейството. Вярно казват, че не носи щастие.

 

Ето и други фрази от репертоара на женения любовник, които трябва да ви предупредят. Всички те обясняват защо една любовница трябва да бъде търпелива и да чака развода на блестящия мъж.

 

Вече започнахме развода

В 90% от случаите тези думи са необходими само за облекчаване бремето на вината и нямат нищо общо с истината. Нито един мъж със здрав разум и трезва памет няма да тича да търси любовницата си, току-що започнал да дели собственост с жена си. Когато семейството се разпадне, по-силният пол, като правило, е в стрес и е малко вероятно спешно да започне да търси заместител на жена си, докато не бъдат уредени всички формалности. Напротив, той активно ще избягва връзките, за да ближе раните си с приятели. След развода, разбира се, някои мъже изпадат в любовна треска, но тя не трае дълго и в това състояние едва ли може да се разчита на сериозна романтика.

 

Жена ми има любовник, тя ми изневерява

Нека бъдем честни, ако съпругата на вашия човек му изневери, той най-вероятно ще я чака на входа, ще наеме частен детектив, ще я заключи вкъщи или ще разбие лицето на конкурента си, но със сигурност няма да отмъсти за предателство, търкаляйки се с вас в леглото. Ако съпругът наистина отмъщава на законната си съпруга по такъв странен начин, тогава трябва да помислите дали наистина имате нужда от този странен човек? Днес той отмъщава за предателство с предателство, а утре какво?

Ще отгледаме деца, а после ще се разведа

Тези думи само казват, че положението идеално устройва женения мъж: вкъщи му е наред и си има красива любовница. Той няма да промени нищо и затова предлага дългосрочно покритие под формата на отговорност за децата.

Жена ми е сериозно болна… Сега не е моментът да говорим за развод

Правилният отговор на такава фраза е: „Ако жена ти е болна, не е време да имаш любовница.“ Поне от женска солидарност поставете се на мястото на измамената съпруга и си представете какво е. Мъжът трябва да е леглото на болната си жена, да я държи за ръката, уверявайки я, че всичко ще бъде наред. Или да работи усилено, печелейки пари за сложна операция. Но ако той не обича жена си, никаква болест няма да го задържи до нея.

Не съм спал с жена си от дълго време, защото…

Много грозно и глупаво оправдание, последвано от цял ​​списък от причини. Топ 3 обикновено са най-нелепите. Първата точка е, че тя не се грижи за себе си, за фигурата си. Повярвайте, няколко допълнителни сантиметра и килограми все още не са спрели нито един мъж. И ли си в този случай да се хващате с такъв сноб? Нито една адекватна жена няма да може да отговори на високите му изисквания и стандарти за красота.

Във втория случай мъжете се захващат за това,  че любовта е преминала. Ако любовта е преминала, тогава трябва честно да поговори с половинката си за това, да подаде молба за развод, да разделят имуществото, да се разберат за децата и чак след това да търси нова любов.

Това, разбира се, изобщо не е всичко, което мозъкът на предателя може да измисли. Бъдете сигурни, че изобщо не е така. Той продължава да спи с жена си, която не подозира нищичко…

 

Защо се срещнахме толкова късно…

Това е топ репликата, която има за цел да ви накара да се чувствате специално. Всъщност, това изобщо не е така, просто сте поредната рибка, уловена на въдицата на лъжеца.

Изводът е, че той няма да напусне семейството си. Всички тези оплаквания с въртене на очи и престорена драма са нужни само за да ви хвърлят прах в очите. Всъщност с тази фраза мъжът официално ви дава ролята на любовницата, от която ще очаква смирение, топлота, любов и привързаност, като няма да получи нищо в замяна.

Такъв мъж винаги ще се изкарва жертва на обстоятелствата и никога няма да се реши на нищо. Той има литри неизплакани романтични сълзи за късна любов, но … това е всичко. За друго няма да си мръдне пръста.

Защо? Защото може. Защото се е уредил добре и това го устройва. А вас устройва ли ви?

2309

Similar Posts