Любов и връзки

Никой не се нуждае от истински мъже или защо има толкова нещастни жени наоколо

никой не се нуждае от истински мъже

Мъжът, подходящ за създаване на семейство, е невъобразимо скучен …

За съжаление, точно това е мнението на повечето жени. Затова и те си падат по „лошите момчета“.

Нека да видим някои характерни особености на истинския мъж, които остават дълбоко пренебрегвани от нежния пол.

Той обмисля решенията си

Преди да направи каквото и да е било, той внимателно ще обмисли, изчисли последствията и едва тогава ще започне да действа. Сериозните решения не се вземат бързо, отнема време, но пък изнервя дамата, която се нуждае да задоволи още днес поредния си каприз.

Той е предвидим

Закуска сутрин, работа следобед, вечеря и сън вечер, уикенд за почивка, почивка по план. Може би някъде е оставил и място за хоби, но най-често работата му се превръща в хоби.

Не ходи по любовници, не катастрофира с колата. Да се живее с предвидим мъж е скучно. Няма никакви причини за притеснения.

Той е лаконичен

Думите му имат тежест и цена. Той казва и го прави. Не обещава звездите и живот на райско място.

След тридесетминутна безсмислена женска реч гледа любимата си с изражение, което казва: „Всички жени ли са глупави или само аз съм усетил това?“

Той е наистина силен

Но не показно. Без да демонстрира бицепси, той може да преодолее слабостите си, за да направи каквото трябва и да постигне целта си. Но жените, въпреки че обичат с „ушите“ си, по някаква причина упорито търсят божествени тела. Сякаш ще живеят с музейни експонати, а не с истински, пълнокръвен мъж. Забравят, че истинската сила на мъжа се проявява в щедростта към по-слабите: деца, жени, възрастни хора, животни…

Занимава се с бизнес, тоест работи

Той не генерира бизнес идеи за милион и дори не търси себе си (какъв ужас не развива!). Просто работи, работи и работи. Няма значение дали получава удоволствие от работата или не. Той разбира, че парите са материализиран труд. Има нужда от пари – работи. Това е. Тук не става въпрос за удоволствие, а за работа и може би за трудности.

Уважава избора на другите хора

Казвате му „не се обаждай“, той не се обажда! Казвате му „Ще си отида“ – той не се противи. Мъжът смята, че сте помислили, взели сте решение и уважава вашия избор. Дори не му хрумва, че това е манипулация и че трябва да падне в краката ви, да плаче и да се моли да останете.

За жалост, жените, докато мечтаят за принцове, упорито пренебрегват абсолютно нормалните мъже, подходящи за брак. Тези, с които могат да живеят спокойно, безопасно и щастливо.

Не го правете, дами! Не е във ваш интерес.

921

Similar Posts