Астрология

Новолуние 21 януари 2023: Хороскоп за всички зодии

Смята се, че януарското новолуние е най-доброто време за възстановяване на реда и духовни практики.

Новолунието се смята за един от най-мощните енергийни моменти в годината. Луната навлиза във фазата на растеж, така че е време за нещо ново. Вижте и какви силни ритуали, които могат да се правят на новолуние!

 

Точен хороскоп за всички зодии

 

ОВЕН (21 март-20 април)

Сега можете да се свържете с хармонията на Вселената. Богатството и просперитетът ще дойдат в живота ви, ако не се страхувате. Научете се да цените собствените си ресурси.

 

ТЕЛЕЦ (21 април-21 май)

Вселената чака вашия отчет – какво сте дали на света и как приемате неговите дарове. Ако получите нещо, трябва да дадете нещо в замяна. Кръгът на обмен не трябва да се прекъсва.

 

БЛИЗНАЦИ (22 май-21 юни)

Трябва да осъзнаете, че напразно се придържате към предишните си предразсъдъци и надежди. Това е, което ви пречи да видите възможностите около вас. Не действайте срещу промяната. Време е да погледнете смело в бъдещето.

РАК (22 юни-22 юли)

Не приемайте приятелството за даденост. Простете предаността си към тези, които се нуждаят от вашата подкрепа. В същото време не позволявайте на гордостта да ви увлече. Признайте, че другите могат да ви помогнат, вие само печелите от това.

 

ЛЪВ (23 юли-23 август)

Обмисляйте добре действията си. Тогава ще имате достатъчно сили да се справите с всеки проблем. И дълбоките същности ще започнат да влияят на живота ви.

 

ДЕВА (24 август-23 септември)

Щастието и любовта присъстват в живота ви. Отделете време, за да оцените нещата, които ни правят щастливи. Живейте пълноценно, умейте да се наслаждавате на всеки момент.

 

ВЕЗНИ (24 септември-23 октомври)

Сега не можете да направите правилен избор. Не обвинявайте другите за проблемите си. Единствено вашите мисли и действия влияят на живота ви.

СКОРПИОН (23 октомври-22 ноември)

Отстоявайте идеалите си и слушайте сърцето си. Вашите мечти скоро ще се сбъднат. Бъдете смирени и вървете смело към собствената си цел.

СТРЕЛЕЦ (23 ноември-22 декември)

Всяко предизвикателство съдържа урок за вас, който ще укрепи решимостта ви и ще ви позволи да усъвършенствате уменията и опита си. Не се страхувайте да приемате предизвикателства. Също така сега се запитайте от какво имате нужда, за да продължите напред.

 

КОЗИРОГ (23 декември-20 януари)

Дръжте се здраво за корените и ще бъдете възнаградени. Сега можете да поемете известен риск. Използвайте интуицията си, за да избегнете опасност. Настройте се за духовна подкрепа.

 

ВОДОЛЕЙ (21 януари-20 февруари)

Пийте повече вода, яжте здравословна храна, прекарвайте повече време на открито, за да изпитате напълно своята жизненост. Пред вас се откриват нови хоризонти. Дайте превес на естественото движение на живота.

 

РИБИ (21 февруари-20 март)

Не приемайте нещата прекалено на сериозно, фокусирайте се върху това, което искате да промените и оставете света да се промени. Детското чувство на любопитство към света ще ви помогне да се привлечете силите, които ще засилят промяната.

4575

Similar Posts