Астрология

Новолуние в Дева 15 септември 2023 г.: Какво ни очаква по това време?

Новолуние в Дева 15 септември 2023

 На 15 септември в 04:39 часа ще има новолуние в Дева, което ще ни помогне да видим и разберем по-ясно всичко, което се случва в ежедневните ни дейности и ще ни разкрие основните значения на живота.

 

Това новолуние символизира мир и топлина, дълбоко преживяване, развитие, което се случва на тъмно.

 

Новолунието е критична точка, когато енергийните нива, чувствителността и паметта намаляват. Не трябва да предприемате активни действия и да вземате отговорни решения, по-добре е да отложите най-важните неща за утре. В деня на новолунието Меркурий излиза от ретроградната си фаза. Тази планета управлява знака Дева и следователно новолунието на 15 септември. На този ден се залагат психически нагласи и вярвания, които оказват ключово влияние върху бъдещето.

 

Душата е опитът, който Духът придобива от живот в живот. Тя е вечна и невъзмутима, това е нашето истинско Аз (или висше Аз). В деня на новолунието в Дева можете да се настроите към Душата си, да я почувствате, да се вслушате в това, което ни казва и да се съберете отново с висшето си Аз. Чудесен шанс да приведете Душата и тялото си в хармония.

 

Девата отразява принципа на Майката и принадлежи към елемента Земя, така че този знак се характеризира с търпение, усърдна работа, концентрация и концепцията за цикли на съзряване. Богородица символизира утробата на времето, в която бебето се носи дълго и търпеливо в тъмнина.

 

Това е знак за физическо служене, а противоположният му знак, Риби, е за духовно служене.

Девата символизира бременността и съзряването на Душата във формата и контролира процеса на постепенно и бавно развитие на това вътрешно значение или Душа. Но е важно да не бързате нещата, а да изучавате всеки въпрос много внимателно и задълбочено.

 

Новолунието в делови и практичен знак открива плодотворния период на растящата луна (до пълнолунието в Овен на 29 септември)

Земната енергия на зодия Дева ви позволява да постигнете резултати в дълги, сложни и мъчителни въпроси. Добро време за медицински процедури и диагностика на здравословни състояния, посещение на козметик, упорити тренировки и всякакви действия, насочени към подобряване на външния вид.

 

Още от 16 септември е добре да планирате нещата, да се заемете с професионално развитие, да търсите работа и допълнителни източници на доходи. Новолунието в Дева създава фона за следващите две седмици и помага за възстановяване на реда в ежедневието и разрешаване на битови проблеми. По това време много хора ще имат положителен поглед върху живота, независимо от събитията и обстоятелствата.

 

Хармоничният аспект от ретро-Уран към новолунието на 15 септември ви позволява да комбинирате модерни техники с монотонни дейности, монотонни цикли и да постигнете висококачествени резултати за кратко време. На новолуние и следващите дни преди и след това астрологично събитие късметът може да се усмихне, когато е най-малко възможно от гледна точка на логиката и последователността. Странното съвпадение на обстоятелствата и приятните изненади позволяват решаването на неразрешими преди това проблеми.

 

В дните от 13 до 20 септември 2023 е почти невъзможно да контролирате общата тенденция или да коригирате ситуацията в собствени интереси, така че просто трябва да се доверите на Вселената. По време на новолунието на 15 септември трябва да се обърне основно внимание на развитието на собствената индивидуалност, социалната реализация, процеса на приемане и въвеждане на нови неща в живота.

 

Добросъвестното изпълнение на задълженията, съзнателното и отговорно отношение към споделените ресурси благоприятстват повишението, постигането на кариерни цели, този период е много подходящ за движение в тази посока. Шефове, висши служители, инвеститори, потенциални партньори определено ще забележат усилията ви и ще помогнат за напредъка ви по всякакъв начин.

 

Новолунието на 15 септември 2023 ще се отрази най-благоприятно на живота на Телец, Дева и Козирог

Минимум едно щастливо и вдъхновяващо събитие със сигурност ще се случи през втората половина на септември.

Добра възможност за излизане от ограничаващи ситуации, които преди са ви пречели да изразите своята индивидуалност. Представителите на тези зодии по-лесно ще променят обстановката, за да увеличат своята независимост и лична свобода. Събужда се креативността, появява се по-прогресивен поглед към бъдещето, което повишава конкурентоспособността на Телец, Дева и Козирог. Важно е да не пропускате този ефективен период и да направите възможно най-много, за да подобрите социалното и финансовото си положение. Разумният риск е добре дошъл през втората половина на септември.

 

Девите ще имат най-голям късмет – резултатите от работата ви ще надминат всичките ви очаквания!

Укрепване на позицията ви в обществото, финансов и социален растеж – всичко това е възможно, ако „не седите“ и предприемате конкретни действия. Имате силата да влияете на хода на събитията, да заемате лидерски позиции, да давате пример на хората около вас и да ги мотивирате да изградят живота си по различен начин, използвайки напълно нови форми на себеизразяване.

 

Скорпионите и Раците трябва да се концентрират върху основната цел и уверено да вървят към нейното изпълнение

Всяко действие ще бъде подкрепено от планетарни енергии, като направите първата стъпка, ще се окажете в правилния поток. Но трябва да опитате, не трябва да се надявате, че всичко ще се случи просто така, без да положите усилия. Новолунието в Дева ви помага да откриете нови хоризонти в бизнес проектите си, а шансовете ви за успех нарастват значително, ако проявите оригиналност в изпълнението им. Въпреки че другите хора може да не разбират напълно вашата визия за бъдещето, те ще бъдат вдъхновени от вашия ентусиазъм и смелост.

 

За Рибите е трудно по време на новолуние в Дева

Ситуациите на конфронтация могат да доведат до огромен скандал.

Вие сте в по-слаба позиция през следващите дни, така че ако не можете да намерите компромис, тогава е по-добре да се оттеглите и да приемете подход на изчакване. Не реагирайте на провокации и тогава няма да загубите нищо. Може да се почувствате сякаш си блъскате главата в стената, защото другите хора просто не могат да ви чуят, докато решавате общи проблеми. Основната ви задача през втората половина на септември е да не създавате конфликтни ситуации и тогава няма да има кавги и раздели.

 

Близнаците и Стрелците ще се сблъскат с неочаквани препятствия, ако са твърде активни в доказването на своята правота и отстояването на своите интереси

Възможно е да възникнат конфликти поради опити за манипулиране и оказване на натиск върху партньорите, особено в брачните и романтичните отношения. Ако се стремите към сътрудничество и търсите партньори, бъдете готови, че във вашето обкръжение ще се появят силни и енергични хора, но те ще създават тон и вие ще трябва да се адаптирате към тях.

Овен, Лъв, Везни и Водолей ще могат да открият нещо ново и интересно

Общият фон на новолунието е благоприятен за представителите на тези зодиакални знаци. Освобождават се огромни вътрешни сили, които ще подобрят жизнената ви ситуация. Има възможност да се закрепите върху постигнатите резултати и дори да се придвижите малко нагоре по кариерната стълбица.

7510

Similar Posts