Астрология

НОВОЛУНИЕ В ДЕВА на 15 септември 2023: 6 зодии ги очакват ПРОМЕНИ В ЛЮБОВТА

Новолуние в Дева на 15 септември 2023-промени в любовта

Тези, чиято романтика е зациклила, трябва да обърнат специално внимание…

В астрологията елементът земя не е енергията на страстта, когато става въпрос за взаимоотношения. Но именно земните аспекти между планетите „заземяват“ двойките, правейки романите по-солидни и надеждни. Това е вид енергия, която ще придвижи отношенията напред на 15 септември по време на Новолунието в Дева.

Голям тригон ще възникне между Слънцето, Луната, Юпитер, Уран и Плутон. Това е чудесна възможност незабавно (благодарение на Уран) и задълбочено (благодарение на Юпитер) да постигнете дълбочина в една връзка. Това означава, че онези, чийто романс е бил в „напрежение“, ще получат яснота и основа, върху която да изградят дългосрочни взаимоотношения.

 

Дева

Новолунието във вашия знак ще ви даде енергия да изградите личния си живот според вашите правила! Ще вземете важно решение във връзката си, за да подобрите благосъстоянието и комфорта си. Юпитер, управителят на вашия сектор на отношенията, както и управителят на сектора на недвижимите имоти, ще насърчи решаването на жилищния въпрос. Може да се преместите в нов апартамент, да мислите за ремонт или вашият партньор ще ви предложи да живеете заедно.

 

Риби

Новолунието в Дева настъпва във вашия сектор на отношенията – и да, това е 100% началото на нова любов, запознанство или ще почувствате голям интерес към себе си от противоположния пол. Също така е вероятно вашият партньор да ви предложи брак, което може да включва пътуване. Ще бъде възможно най-романтично, с нотка на лукс и материално благополучие.

 

Близнаци

Новолунието във вашия жилищен сектор ще ви донесе нова фаза, свързана с това къде живеете. Вие и вашият партньор можете да решите да закупите земя в друга държава или (ако партньорът ви е в чужбина) ще се преместите при него. Можете също да влезете във връзка с човек, който е свързан с психология, медицина или е финансов специалист (работи в данъчна или застрахователна компания).

 

Скорпион

Новолунието в Дева се случва във вашия сектор на приятелите, получавайки поддържащ аспект на тригон от Юпитер и Уран във вашия дом на взаимоотношенията. Това означава, че на 15 септември може да започнете любовна връзка с някой от вашите колеги, приятели или дългогодишни познати. Интересното е, че Плутон ще бъде в сектора на пътуванията, така че може да има забележим напредък в съществуващите отношения. Например, свързани с преместване.

 

Телец

Новолунието се случва във вашия любовен сектор, а Юпитер и Уран във вашия първи дом може просто да ви направят инициатор на нова любовна история. Най-вероятно във връзката ще има елемент на някаква свобода от задължения, защото планетите влизат в отношения в домове, които отговарят за свободата и любовта, които в този случай не си противоречат.

 

Козирог

Новолунието е във вашия сектор за пътуване, а Юпитер и Уран във вашия любовен сектор могат да направят партньора ви по-инициативен. Най-вероятно той ще ви предложи да започнете да живеете заедно или да отидете на пътуване. Също така, за тези, които са необвързани, има шанс да срещнат своя мъж на курсове за обучение, на пътуване или при обработка на някои международни документи.

4550

Similar Posts