Астрология

НОВОЛУНИЕ в СТРЕЛЕЦ 13 декември 2023: Чий живот ще се промени драматично?  

НОВОЛУНИЕ в СТРЕЛЕЦ 13 декември 2023

С наближаването на края на 2023 г., на 13 декември, ще станем свидетели на последното новолуние, идващо в знака на Стрелец. Този период, когато Луната сменя своите цикли на нощното небе, има особено значение за нашето физическо и емоционално благополучие. Нека видим как астрологичното събитие ще се отрази на хората и животът на кои зодии ще се промени драматично в този момент.

 

Внимание и грижа за здравето

Влиянието на новолунието в Стрелец, според древните учения, обхваща части от тялото като опашната кост, бедрените мускули, бедрената кост и черния дроб. Важно е на тези органи и части от тялото да се обърне допълнително внимание и грижа, предвид тяхната повишена чувствителност през този период. В допълнение, лунният календар не препоръчва планиране на хирургични операции и медицински процедури през тази фаза.

 

Какво ще донесе новолунието в Стрелец 2023?

Новолунието винаги носи нови възможности и символизира началото на нещо ново. Това е чудесно време за реализиране на нововъзникващи идеи. От записване за курс за професионално развитие до планиране на бизнес или излизане на първа среща, през този период има възможност за всеки. Стрелецът, който представлява смелост и честност като огнен знак, придава на новолунието специална енергия за смели и решителни стъпки. Звездите обаче ни напомнят за важността на обмислените решения, отчитайки възможните последствия.

 

Енергията на Новолунието в Стрелец ни приближава към празничния сезон, изпълвайки света около нас с ярък оптимизъм и изобилие. Това лунно време стимулира жаждата за знания и вдъхновява за пътуване. Пропит с енергията на благополучие и оптимизъм, то подчертава характеристиките на Стрелеца, чийто управител е Юпитер – планетата на щастието. Това също е чудесно време за духовно израстване, пътуване и близки отношения.

 

Новолунието, подсилено от Юпитер в Телец, ни дава енергия и решителност да превърнем големите си мечти в реалност

Това е времето, когато възможностите разцъфтяват и придобиваме необходимата отдаденост, за да ги реализираме.

 

Зодии, чийто живот ще се промени драматично

Това време обещава драматични промени за определени зодии.

Влиянието на новолунието в Стрелец ще е особено силно за Овен, Лъв и Стрелец.

За Овните това е моментът, в който могат да намерят вдъхновение и да започнат процеса на творческа промяна.

Лъвовете могат да намерят нови възможности за кариера или да вземат решения, водещи до професионално израстване.

А Стрелците, благодарение на родната си планета Юпитер, ще получат допълнителна енергия за себереализация и вземане на решения, които ще променят живота им.

Другите зодии също ще усетят промените, но в по-малка степен.

Новолунието на 13 декември 2023 дава възможност на всички да преосмислят и подобрят живота си в различни сфери.

 

Пълнолуние през декември

Следващото голямо лунно събитие, декемврийското пълнолуние на 27 декември 2023, известно още като Студената луна, носи енергията на уюта и саморефлексията.

То ни дава възможност за почивка и преосмисляне на постигнатото през годината, включително и при предишното новолуние.

Това е благоприятно време за усамотение, почивка и презареждане с лунна енергия, за да блестите още по-ярко, докато се подготвяте да празнувате Нова година.

 

Този период на бавна почивка също е благоприятен за интроспекция. Насърчава ви да надзърнете навътре в себе си, да направите равносметка на изминалата година и да се съсредоточите върху завършването на недовършените неща.

Новолунието представлява време на завършване и енергията на това събитие може да ни помогне да затворим стари глави и да започнем новата година с нова перспектива за много щастие!

396

Similar Posts