Астрология

Новолуние във Водолей 10 февруари 2024: Как да създадем щастливо бъдеще

Новолуние във Водолей 10 февруари 2024

Точката на новолунието е върху символа на Сабиан на 21 градуса Водолей – жена, която е разочарована и обезверена.

 

Новолунието във Водолей е най-доброто време от годината да визуализирате бъдещето си. Това се дължи на Новолунието в Стрелец, което се случи няколко месеца преди да ни хрумне, че можем да направим повече с живота си и какво можем да опитаме. Новолунието в Козирог ни мотивира да създадем практичен план, за да превърнем поне една от хубавите идеи в реалност. Сега Новолунието във Водолей разширява нашето виждане, то се простира в бъдещето и отвъд, и дори до места, където нашето влияние ще се усети отвъд живота ни.

 

Сега, след като усетихме въображението и амбицията, какво можем да направим, за да създадем едно вълнуващо бъдеще?

Какво има значение не само за нас, но и за света?

Водолеят има силна вяра или поне не позволява на съмненията на другите да го спрат. Но сега, когато Плутон е в този знак, може да ни направи малко песимисти, че всъщност ни очаква вълнуващо бъдеще. Приблизително това е значението на този символ на Новолуние – жена, която е разочарована и обезверена.

 

Когато Плутон влезе в знак, винаги започва с такова чувство, че всичко е безнадеждно. В тези области на живота, които са представени от дома на Водолей във вашата карта, ще забележите такива неща.

Водолеят е в състояние да се движи в определена посока с относителна бодрост и оптимизъм, защото е уверен в целта си. Плутон е планетата на смисъла и ние трябва да вземем решение да продължим да използваме най-големия потенциал на този знак и да отвърнем на удара, когато Плутон се опита да унищожи нашата надежда.

 

Водолеят иска бъдещето и иска да движи света напред. Той иска напредък и когато Плутон се опитва да ни каже, че това не може да бъде направено, ние трябва да отвърнем на удара и да кажем: „Разбира се, че може“.

 

Слънцето и Луната по това Новолуние са в много близък квадрат с Уран, богът на неочакваните и радикални промени в посоката. Вярно, това е различен аспект. Това означава, че е настъпил шок в системата. Различните аспекти говорят за това, което вече се е случило и че ще прекараме този цикъл на новолуние, като интернализираме тази промяна. А също и доста дълбока промяна, която ще настъпи през следващите три години от семейния цикъл на лунните фази, който започва сега.

 

Промяната е неизбежна, но често е неудобна, така че сме склонни да отлагаме промяната, докато не се случи нещо, което ни принуждава да се променим.

 

Всяко новолуние инициира тригодишен семеен цикъл от лунни фази. Семената, които засаждаме на това Новолуние, съзнателно или несъзнателно, са история, която ще се разгърне и ще се разиграе през следващите 36 месеца.

 

В първа четвърт Луна на 8 ноември 2024 г., при 18 градуса Водолей, трябва да се предприемат движения и действия, свързани с това, което започваме сега.

На Пълнолунието на 9 август 2025 г., при 17 градуса Водолей, ние започваме наистина да виждаме пълната картина на това, което сме започнали сега, на това Новолуние.

И на последната четвърт Луна на 9 май 2026 г., при 20 градуса Водолей, ние ще можем да направим последните промени, да предприемем последните действия, за да доведем тази история до край, който да ни удовлетворява.

193

Similar Posts