Астрология

Нож в гърба: Кои зодии ги чака парад на завистта и лицемерието през 2023

Кои зодии да се пазят

През 2023 г. някои представители на зодиакалния кръг трябва да бъдат изключително внимателни, защото техните недоброжелатели само ги чакат да сгрешат. Тази година звездите съветват четирите зодии по-малко да разказват на другите за своите успехи и планове за бъдещето, защото има голяма вероятност да си навлекат завист и неприятности.

 

Кой в ​​годината на Черния воден заек ще се окаже във водовъртежа на завистта и лицемерието?

 

Колегите могат да вгорчат живота на Девата

През 2023 г. Девите трябва да са внимателни в общуването с колегите си в работата. Някой е много раздразнен от начина, по който те са напреднали по кариерната стълбица, така че може да очаквате коварни действия от така наречените „приятели“ на работа. Освен това в никакъв случай на тази зодия не трябва да се говори за собствените си доходи. Първо, околните ще ви завиждат и второ, могат да разпространяват лоши слухове за вас, които да развалят репутацията ви на работното място.

 

Козирогът рискува много

Още един представител на земните знаци рискува да попадне във водовъртежа на лошите слухове. Целенасоченият Козирог може да се натъкне на критика от ръководството. Затова той трябва да бъде по-внимателен в действията си и да се опита да не прави грешки. Веднага щом направи малка грешка, злите езици веднага ще докладват. В резултат на това Козирогът рискува дори да загуби работата си или да бъде понижен.

 

Водолеят трябва да пази тайните си

Дружелюбен и самоуверен, този представител на въздушната стихия може да бъде предаден от добри „приятели“ тази година. Водолеят е свикнал да бъде център на внимание и има много познати, но някои общуват с него не с добри намерения. Водолеят може да бъде поставен на тясно в най-неочаквания момент. Ето защо през 2023 г. звездите съветват тази зодия да бъде по-внимателна в избора на приятели и да не се доверява на никого.

 

Рибите могат да бъдат неприятно сюрпризирани

През 2023 Рибите могат да бъдат измамени от близки хора. Ако това се случи те ще изпитат истински шок, защото не са очаквали това. Звездите съветват Рибите да не изпадат в депресия, а да се пазят, защото всичко ще премине и те отново ще плуват в басейна на щастието. Добре би било да си направите ясен план за бъдещето и да го следвате. За амбициозните си цели обаче не говорете с никого.

1359

Similar Posts