Астрология Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 01 юли 2021: Къде се крие късметът днес

Нумерологичен хороскоп за 01 юли 2021

Първият ден на юли не обещава да бъде от най-лесните.  Късметът може да ни споходи и да си отиде от нас няколко пъти през този ден. Препоръчително е да използвате утвърждения за щастие и късмет днес, което отчасти ще компенсира тази нестабилност.

Кое е числото на деня за 1 юли 2021 г.?

Намираме го като събираме цифрите на датата и към тях прибавяме деня от седмицата, т.е. 4: 1 + 0 + 7 + 2 + 0 + 2 + 1 + 4 = 17. 1 + 7 = 8.

Днес властва Осмицата

Един от символите на деня е непредсказуемостта. Много събития ще се развият по странен сценарий днес и ще са трудни за предвиждане.

Това означава, че днес е добре да гледаме във всички посоки. Възможно е да се получи всеобщ хаос и объркване. Също така, днес ехото от миналото ще е доста осезаемо – много от нас ще бъдат налегнати от мисли за нерешените си проблеми.

Нумерологични съвети за този четвъртък

Не губете вяра в най-доброто.

Дори да се случат неща, които да ви разстроят и ви накарат да се притеснявате, това не е краят на света. Възможно е да са само временни проблеми.

Опитайте се да забравите за думата „искам“. По-добре е и да не правите скъпи покупки. Опитайте се да спестите пари.

Днес трябва да направите важни неща и да поемете отговорност за живота си. Ако разчитате на други хора, нищо добро няма да се получи.

Надценяването на възможностите е най-лошото нещо, което може да направите днес. Доза мнителност и обективност определено няма да са ви излишни този четвъртък.

Осмицата цени истината и фактите. Не разчитайте на празни спекулации или непроверени думи. Днес измамата ще процъфтява.

Бъдете тактични и добродушни в отношенията си с всички днес. Хората около вас определено ще забележат това и Вселената ще ви възнагради.

Какво ще ни донесе късмет на 01.07. 2021 г.?

Неща, дарени от близки за нас хора. Ако имате скъпи на сърцето ви подаръци от тези, които обичате, непременно ги използвайте днес. Те ще ви напомнят за важността на любовта и приятелството. Със своята светлинна енергия ще осветят пътя към постигането на вашите цели.

Опитайте се да прекарвате възможно най-малко време около завистливи, алчни и негативни хора. Те ще създадат у вас усещане за страх и несигурност.

Експертите препоръчват да се изправите смело срещу страховете си. Това е най-печелившата тактика днес.

Успешен четвъртък!

Успешно начало на новия месец!

Изтеглете си и късметче за деня

968

Вижте още:

Similar Posts