Астрология Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 05 юли 2021: Къде се крие късметът днес

Нумерологичен хороскоп за 05 юли 2021

За да започнете нова седмица заредени с положителна енергия, обърнете специално внимание на днешния понеделник. За мнозина този ден е труден, но това е единствено въпрос на вътрешна нагласа.

В понеделник сме пълни с енергия и можем да преодолеем всякакви трудности.

Числото на 5 юли 2021 г. е 9

Изчисляваме го като съберем всички цифри от днешната дата и към тях добавим поредния номер на деня от седмицата : 5 + 0 + 7 + 2 + 0 + 2 + 1 + 1 = 18. 1 + 8 = 9.

Това е денят, в който се очакват глобални промени във всички сфери на живота. Доказателство за това е и фактът, че днес светът ще е управляван от Девятката – числото, което завършва цикъла от 1 до 9. То олицетворява края, а също така предвещава на света и на всеки от нас вълнуващи промени.

Днес много от нас ще се окажат на кръстопът, но интуицията и вярата в самите себе си ще ни помогнат да не загубим правилната посока.

Може да се наложи да вземем всякакви важни и съдбоносни решения.

Основният символ днес е пътеводната звезда, олицетворяваща правилния избор.

Нумерологични съвети за този понеделник

Чудесен ден за нови придобивки

Днес е чудесен ден за важни покупки. Може спокойно да похарчите пари за обновяване на интериора, пътуване, нови дрехи и аксесоари.

Не се оправдавайте на никого днес

Не се оправдавайте на никого днес. Ако решите, че е по-важно за вас да правите нещо по вашия начин, а не по друг начин, тогава това е решението ви и точка.

Очаквайте съдбовни срещи

Днес е ден на съдбовни срещи, така че има голяма вероятност да срещнете човек, който ще стане вашият най-добър приятел, сродна душа или духовен наставник.

Въздържайте се от самокритика

Ако искате да станете по-успешни, ще трябва да се възнаградите за някакъв вид постижения, а не да упреквате за неуспехите си. Всеки има проблеми и неуспехи, но от тях научаваме важни уроци. Точно това трябва да направите.

Настройте се за най-доброто

Числото 9 не харесва песимистичните хора. То дарява късмет на тези, които вярват в най-доброто.

Талисмани за 5 юли

Цитрусови плодове

Сушени кори от лимон или портокал в портфейла ви ще привлекат късмет във финансовата сфера. Лимоновият чай днес ще ви зареди с повече сила и енергия от обикновено.

Червено в дрехите

Червеният цвят е изключително положителен за мотивацията и е точно това, от което много хора се нуждаят днес.

Изтеглете си и късметче за деня

825

Вижте още:

Similar Posts