Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 09 октомври 2021: Къде се крие късметът днес

нумерологичен хороскоп за 09 октомври 2021

Днес ще има достатъчно проблеми, защото астролозите наричат ​​този ден най-опасния през октомври. Трудностите могат да се появят както в любовта, така и във финансовата сфера. Днес трябва да сме и особено внимателни към здравето си.

нумерологичен хороскоп за 09 октомври 2021-числото на деня -3

Числото на 9 октомври 2021 г. е 3

За да разберете дали числата ще ни помогнат, или те, напротив, ще увеличат отрицателното въздействие на планетите, трябва да видим кое число ще бъде начело днес. За да го направим, събираме всички цифри на днешната дата и прибавяме към тях поредния номер на деня от седмицата, днес сме събота, тоест 6: 9 + 1 + 0 + 2 + 0 + 2 + 1 + 6 = 21. 2 + 1 = 3.

Тройката е начело днес и това число в нумерологията се счита за едно от числата на късмета. Това означава, че Тройката ще може да неутрализира много от неприятностите, които планетите и звездите ще ни изпратят на днешния 9 октомври.

Енергията на Тройката ще ни даде сила, за да можем да преодолеем трудностите, а също и да увеличим шансовете си за късмет.

Основният символ на този ден е пеперудата. Тя олицетворява лекотата, с която много от нас ще могат да преодолеят предстоящите предизвикателства.

❤❤❤ Не пропускайте да видите и дневния, любовния  и паричния хороскоп за днес ❤❤❤

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

Седмичен любовен хороскоп 4-10 октомври 2021
Седмичен хороскоп 4-10 октомври 2021
Седмичен финансов хороскоп 4-10 октомври 2021

Нумерологични съвети за днешния 9 октомври 2021, събота

нумерологичен хороскоп за 09 октомври 2021-съвети

Опитайте се да си свършите добре домашните си задължения – готвене, почистване, подреждане на нещата. Не излизайте от дома без основателен повод.

Ако днес се налага да работите, по-добре е да се ограничите до най-важните отговорности. Не поемайте допълнителни задачи и отговорности.

Не оказвайте натиск върху колеги, роднини и приятели, като ги молите за помощ и подкрепа. Не настоявайте, ако виждате, че те нямат желание за това. Това само ще влоши положението.

Тройката ще стартира нова програма за живот днес. Много хора ще почувстват прилив на вдъхновение и сили, но  е по-добре да се ограничите само до планирането на нещата на първо време.

Разчитайте на фактите, а не на случайностите. Това е много важно, защото дори фактите могат да бъдат изкривени днес, да не говорим за нещата, които ни подсказва шестото чувство.

 

Талисмани за късмет на 9 октомври

Славянската руна Мир-нумерологичен хороскоп 9 октомври 2021

Славянската руна Мир

Основният талисман за този ден е защитната славянска руна Мир. Може да я нарисувате върху гърдите или корема. Тя ще ви предпази от проблеми, кавги и ще ви помогне да намерите най -краткия път към успеха.

нумерологичен хороскоп за 09 октомври 2021-талисман на деня-родонит

Родонит

Този камък разкрива само най -добрите черти в човек, предотвратявайки отрицателната енергия на звездите и планетите да повлияе зле на съдбата ни. Родонитът усилва свойствата си в комбинация с бижута от платина. С тях ефектът ще бъде още по-силен.

Много хора може да срещнат проблем с липсата на идеи на днешния 9 октомври 2021. Това не е беда. Развличайте се и се забавлявайте, скоро всичко ще си дойде на мястото.

Изтеглете си и късметче за деня

❤❤❤ Хепи-Уомън ви желае прекрасна събота ❤❤❤

303

Вижте още:

Similar Posts