Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 10 август 2021: Къде се крие късметът днес

нумерологичен хороскоп за 10 август 2021

Днес е много благоприятен ден, идеален за духовни практики. Много приятни, интересни и важни неща могат да ни се случат днес.  

Числото на 10 август 2021 г. е 7

Намираме го като събираме цифрите на днешната дата 08/10/2021 и добавяме поредното число на деня от седмицата, което за вторник е 2. Получаваме: 1 + 0 + 0 + 8 + 2 + 0 + 2 + 1 + 2 = 16. 1 + 6 = 7.

Седмицата днес е начело, което означава, че хората в своите решения и действия ще се ръководят главно от интуиция, чувства и емоции. Повечето от нас ще са много по-склонни да потърсят помощ от собствената си мъдрост.

Също така, 10 август е доста благоприятен ден за развитие и укрепване на духовна връзка със сродната душа. Символът на този ден са двойка лебеди, олицетворяващи чистота, лоялността и любовта.

Съвети по нумерология за този вторник

Днес в живота ни няма място за ревност. Това е много опасно чувство, от което трябва да се отървете по-скоро. Може да блокира силата на Седмицата.

Също така днес е необходимо да се борим срещу завистта . Завистливите хора няма да могат да постигнат успех в нито една област на живота: нито в любовта, нито в бизнеса.

10.08 е много благоприятен ден за романтика, запознанства, срещи, флирт. Също така ще е полезно да прекарате повече време със семейството си, да посетите родителите си.

Опитайте се да не изневерявате на своите убеждения  Днес някои хора ще се опитат да променят отношението ви към това или онова събитие или човек, но вие не бива да се поддавате на такъв психологически натиск.

Талисмани за късмет на 10 август

Духовните талисмани в деня на Седмицата са нещо, което ни свързва с Бог. Кръстове, икони и други от този род.

Неща, дарени от близки също са силен талисман за този вторник. Предметите, пропити с енергията на любовта и грижите на тези, които ни обичат, са изключително полезни в опасни ситуации.

Днес Седмицата ще донесе късмет на всички, които имат чист дом и работно място. Чистотата и редът  са най -добрият талисман. Така умът ви ще бъде свободен от излишните неща.

Ние, екипът на Хепи-Уомън ви пожелаваме най-прекрасният вторник, за който някога сте мечтали❤❤❤

Изтеглете си и късметче за деня

за периода от 9 до 15 август 2021

Женски седмичен хороскоп за периода от 9 до 15 август 2021седмичен хороскоп за периода 9-15 август 2021

Седмичен хороскоп за периода 9-15 август 2021

любовен хороскоп за периода 9-15 август 2021Любовен хороскоп за периода 9-15 август 2021

 

236

Вижте още:

Similar Posts