Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 12 август 2021: Къде се крие късметът днес

нумерологичен хороскоп за 12 август 2021

12 август е особен ден. Точно днес е денят на максимална активност на падането на Персеидите. Това е много благоприятен ден в любовта, но е важно да се вземе предвид и енергията на числата.

Числото на 12 август 2021 г.е 2

Намираме го като съберем всички числа на датата и добавяме 4 в края, тъй като четвъртък е четвъртият ден от седмицата. Получаваме: 1 + 2 + 0 + 8 + 2 + 0 + 2 + 1 + 4 = 20. 2 + 0 = 2.

Оказва се, че 12 август ще се проведе под ръководството на Двойката.

Това е много важно число, но не отговаря на настроението, зададено от Персеидите.

Двойката не харесва романтика и любов, но помага за успех в тази област косвено. Тя дава възможност да се осъзнаят грешките от миналото и  събужда независимостта у хората, помага им да направят определен избор.

Ето защо не трябва да се отказвате от романтика и срещи днес.

Основният символ на деня е пламък, който олицетворява повишената мотивация и желанието за по-добър живот.

Нумерологични съвети за този четвъртък

Опитайте се да прекарвате повече време със семейството и приятелите си. Общуването с добри хора ще ви помогне да спечелите самочувствие и оптимизъм.

Ако сте принудени да останете сами, не се страхувайте от това. Днес в такова състояние ще бъде много по -лесно да се работи, както да се решават проблемите.

Днес е много подходящ момент за закупуване на нови дрехи. Новият облик ще ви помогне да станете по-успешни в любовта и в бизнеса.

Талисмани за късмет на 12 август

Цитрин

Този минерал е подходящ за тези, които губят сила много бързо по време на интензивна работа. Ако искате да свършите всичко навреме днес, цитринът ще бъде най -добрият помощник по пътя към успеха.

Червено в дрехите

Успех днес ще донесе червено в дрехите. То  върви добре с енергията на Двойката и Персеидите. Червеният оттенък събужда активността у хората, желанието да променят живота си към по -добро.

Златни бижута

Златните бижута  също ще бъдат много полезни днес.

Руна Иса

Това е просто вертикална линия, но защитната й сила е изключително висока. Днес много хора ще положат големи усилия, за да успеят. Тази руна ще ви спаси от всички, които могат да ви навредят.

Днес е денят за постигане на поставените по-рано задачи и цели. Ще се справите. Достатъчно е да повярвате в себе си.

238

Вижте още:

Similar Posts