Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 14 юли 2021: Къде се крие късметът днес

нумерологичен хороскоп за 14 юли 2021

Нумерологията е наука за числата, която съществува още от дълбока древност. Експертите в тази област ни предават целия опит от предишните поколения, за да го използваме в наша полза и да подобрим живота си. Ето някои важни съвети за днешния 14 юли.

14 юли 2021 г. може да се счита за един от най-продуктивните дни от тази седмица. Ако изведнъж сте се оказали „в задънена улица“ и не знаете какво да правите по-нататък, днешната енергия ще ви помогне да го поправите това и да повярвате, че ви предстои най-доброто.

Кое е числото на 14 юли 2021 г.?

Започва 195-ият ден в годината. За да разберем числото на 14 юли 2021 г. ще извършим най-простички нумерологични изчисления: събираме всички цифри на датата и добавяме 3 към тях – числото на третия ден от седмицата. 1 + 4 + 0 + 7 + 2 + 0 + 2 + 1 + 3 = 20. 2 + 0 = 2.

Днес светът се управлява от Двойката

Двойката е безкомпромисна, силна и волева.

Това означава, че за да постигнем настоящите си цели и задачи, ще трябва да сме също като нея. Това е денят на самотните хора, силните личности и всеки, който се стреми към целта си.

Основният символ на този ден е драконът – олицетворение на силата, мъдростта и дълголетието. Той е този, който най-добре помага да си представим каква е енергията на този ден.

Бъдете себе си и не следвайте примера на другите. Подражанието е само за бездарните.

Нумерологични съвети за тази сряда

Действайте сами

Опитайте се да действате сами, ако това е възможно. Работата в екип и със съдружници днес е малко вероятно да бъде от полза.

Осланяйте се на логиката

Разчитайте на своя опит, а не на интуицията си . Двойката не харесва, когато хората действат прибързано. Шестото чувство ще бъде притъпено днес, така че можете да намерите спасение в логиката.

Бъдете устремени към целите си

Може да бъдете заблудени и подведени, затова бъдете нащрек. Хората ще бъдат хитри.

Похарчете пари за нещо ново

Експертите съветват да не се поправят стари неща. Двойката позволява финансови разходи, но е по-добре да харчите пари за нещо ново. Ще е полезно също така да се отървете от стари и неработещи неща, а не да им давате втори живот.

Научете се да казвате „не“

Хората могат да бъдат изключително упорити и досадни. Днес повече от друг път ще ви помолят за помощ и могат да стигнат дори до крайности и да предприемат изнудване.

Талисмани за късмет на 14 юли

Диамант

Този камък-талисман е квинтесенцията на твърдост и нерушимост. Той дава на хората сила, помага да се запази енергията и да се насочи в правилната посока.

Сребро

Пазете се от токсични хора. Носете повече сребърни бижута, за да ви предпази от интригите на врагове и недоброжелатели.

Внимание:

Днешните дела могат да ни доведат до ступор и така да изгубим много енергия. Експертите ни съветват да помислим за някои добри методи за увеличаване на енергията и жизнеността.

Изтеглете си и късметче за деня

344

Вижте още:

Similar Posts