Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 15 август 2021: Къде се крие късметът днес

нумерологичен хороскоп за 15 август 2021

Тази неделя може да се счита за много необичайна. В много отношения числата ще я направят такава. Днес много от нас ще могат да получат това, което искат, но трябва да положим усилия за това.

Числото на 15 август 2021 г. е 8

Намираме го като събираме всички цифри на текущата дата 15.08.2021 г. и след това добавяме 7 към резултата – поредното число на деня от седмицата. Получаваме: 1 + 5 + 0 + 8 + 2 + 0 + 2 + 1 + 7 = 26. 2 + 6 = 8.

Числото 8 е днес начело и неговата енергия ще управлява света. Това означава, че днес в света ще се случат важни събития, свързани с финансовата сфера. Това е чудесен ден за търговия, размяна на стоки, закупуване на услуги, инвестиране в развитие на бизнеса.

Ако не знаете как да харчите пари правилно, по-добре изобщо да не ги харчите.

В такива дни нумеролозите ви съветват да научите нещо ново и да не бъдете арогантни. Основният символ на деня е летяща птица. Бъдете като нея – внимателно наблюдавайте всичко, което се случва и си правете своите собствени изводи.

Нумерологични съвети за тази неделя

Експертите препоръчват да свършите най-важните неща днес и да не отлагате нищо за по късно. Мързелът и отлагането са най-лошите врагове на успеха.

Днес приемайте хората такива, каквито са. Същото се отнася и за случващото се наоколо. Приемайте събития, без да ги украсявате, без да омаловажавате или преувеличавате отрицателните им или положителни последици.

Ако нещо не се получи, опитайте друга стратегия. Важно е тази неделя да останете оптимисти за всичко.

Ако почивате, тогава направете почивката полезна.

Талисмани за късмет на 15 август

Златни бижута

Такива бижута ще ви помогнат не само да привлечете повече пари в живота си, но и да ги харчите правилно.

Турмалин и авантюрин

Тези два камъка работят добре заедно и могат да ви доведат до богатство. Авантюринът ще помогне при вземането на важни решения и творчески дейности, а турмалинът ще изчисти ума от страховете.

Успешна неделя от екипът на Хепи-Уомън и честито Успение Богородично. Денят е свят, оползотворете го!

Изтеглете си и късметче за деня

317

Вижте още:

Similar Posts