Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 16 август 2021: Къде се крие късметът днес

нумерологичен хороскоп за 16 август 2021

Днес е  един от специалните дни поради промяната на позицията на Венера. Това е наистина светъл и продуктивен ден, който си струва да посветите не само на неотложни въпроси, но и на това, което обичате най -много.

Числото на 16 август 2021 г. е 3

Намираме го като събираме всички цифри на датата 16.08.2021 г. и добавяме 1 в края – числото на понеделника. Получаваме: 1 + 6 + 0 + 8 + 2 + 0 + 2 + 1 + 1 = 21. 2 + 1 = 3.

3 е числото на духовното просветление.

Днес е важно да бъдете като пеперуда, олицетворяваща всеобхватна лекота. Тройката не обича, когато хората се фокусират върху проблемите и се опитват да бъдат изключително отговорни и сериозни.

Трябва да сте като децата – да гледате оптимистично към света и на всичко, което се случва. Във всичко лошо трябва да търсите нещо положително. Грешките следва да се третират единствено като начин да станете по-мъдри.

Нумерологични съвети за този понеделник

Това е идеален ден за духовни практики, общуване с духовни наставници, посещение на църква. Опитайте се да намерите време за вътрешно развитие, комуникация с Бог и Вселената.

Бъдете отзивчиви

Това е много важно, защото в бъдеще хората, на които помагате днес, ще помагат и на вас.

Отложете важните инициативи

Опитайте се да отложите всички важни инициативи за по-късно. На този ден можете и трябва да работите, но е по -добре да не рискувате и да не поемате нещо ново.

Разнообразете личния живот

Можете да добавите малко разнообразие към личния си живот  – отпуснете се по необичаен начин.

Запазете спокойствие

Ако някой ви обиди, не трябва да си отмъщавате или да криете негодуванието. Всичко ще си дойде на мястото само малко по -късно.

Талисмани за късмет на 16 август

Основният талисман на късмета днес е духовната вещ. За някои това е кръст, но за други може да е нещо различно. Поставете у дома нещо, което, според вас, ви свързва с Вселената или Бога.

От камъните-талисмани днес са подходящи лунен камък, тигрово око, смарагд. Те ще ви помогнат да подобрите и укрепите вашето биополе.

16 август е идеален ден за медитации.

Изтеглете си и късметче за деня

141

Вижте още:

Similar Posts