Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 17 август 2021: Къде се крие късметът днес

нумерологичен хороскоп за 17 август 2021

17 август много благоприятен ден за работа, бизнес, пътувания, енергийно пречистване, запознанства. Късметът ни се усмихва днес, така че не се мръщете – усмихнете му се. Ако нещо не се получава както трябва, правилното решение днес е да помолите някой, на когото имате доверие за помощ.

Числото на 17 август 2021 г. е 5

Намираме го като съберем всички цифри на датата 08/17/2021 и добавим поредния номер на деня от седмицата накрая. Днес е вторник, така че трябва да добавим 2. Получаваме: 1 + 7 + 0 + 8 + 2 + 0 + 2 + 1 + 2 = 23. 2 + 3 = 5.

Днес Петицата е начело и нейната енергия ще управлява света.

Това означава, че съдбата днес ще се обърне в посока на хармонията и златната среда.

Едно от основните олицетворения на баланса във Вселената е еднорогът. Именно той може да се счита за символ на този ден.

Като цяло нумеролозите предвещават доста спокоен и благоприятен ден. Днес е много добро време за работа, друга дейност или просто за търсене на нещо положително, ново и по-добро. Тук не става въпрос за материални неща, а за качествата на характера, мъдростта, знанията, уменията.

Нумерологични съвети за този вторник

Петицата харесва скромността, затова се опитайте да не я дразните. Не е нужно да демонстрирате  прекалено много  постиженията си. Вселената може да ви отнеме късмета за това.

В такива дни сякаш всичко, което се случва, вече се е случило. Това е нормално, защото Петицата обича да напомня за проблеми, които не са напълно разрешени. Тя обича реда, така че ще трябва да се съобразяваме с това днес.

На този ден нумеролозите съветват също така и да не се преяжда. Всеки излишък от храна може да предизвика проблеми и да намали производителността.

Днес е идеалният ден за пътуване. Можете спокойно да предприемете дълго пътуване. Основното е да имате пълната увереност, че правите всичко правилно.

Талисмани за късмет на 17 август

Руна Райдо

Това е чудесен помощник за тези, които днес ще прекарат много време зад волана или на пътя в друг вид транспорт. С него вероятността от внезапни и отрицателни събития ще бъде минимална.

Платина

Този метал има най -балансираната енергия поради наличието на два преобладаващи елемента в него – вода и въздух. Платинените бижута са отличен талисман за късмет днес.

И накрая, експертите ви съветват да останете позитивни. Ако очаквате животът ви да се промени скоро, знайте, че благоприятните промени наближават.

Днес е ден, в който всеки ще получи заслуженото.

Изтеглете си и късметче за деня

300

Вижте още:

Similar Posts