Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 18 септември 2021: Къде се крие късметът днес

нумерологичен хороскоп за 18 септември 2021

Еко какво да очакваме от тази събота и как можем да постигнем целите си.

Тази събота не е най -доброто време за почивка, което е чудесна новина за тези, които днес ще се занимават с домакинска работа.  

Числото на 18 септември 2021 г. е 2

Започва 261 ден от годината, който е предопределен да премине под егидата на Двойката. Намираме числото на деня като събираме всички цифри на днешната дата и след това добавяме поредния номер на деня от седмицата. 1 + 8 + 0 + 9 + 2 + 0 + 2 + 1 + 6 = 29. 2 + 9 = 11. 1 + 1 = 2.

Числото 2 символизира борбата, стремежите, но много по-важна страна от това число днес ще бъде неговата материална сила. Това е идеалният ден за пазаруване, обмяна на валута, започване на ремонт, строителство.

Основният символ на деня е скарабеят, който олицетворява богатството.

Двойката насърчава поверителността. Ако не искате да виждате хора и да прекарате деня сами, няма нищо лошо в това.

❤❤❤ Не пропускайте да видите и дневния, любовния  и паричния хороскоп за днес ❤❤❤

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Пълен хороскоп за септмеври 2021

Финансов хороскоп за септември 2021

Любовен хороскоп за септември 2021

Нумерологични съвети за тази събота

На този ден експертите съветват да изберете най -краткия път за постигане на целите. Творчеството и нестандартността могат да помогнат за преобръщане на нещата във ваша полза.

Опитайте се да направите всички най-важни покупки днес . Пазаруването ще ви развесели.

Днес е чудесен ден за общуване в социалните мрежи. Ако искате да разговаряте, но не искате да излизате от вкъщи в почивния си ден, можете да пишете на приятелите си, да говорите за случилото се в живота ви тази седмица.

Ако настроението ви е развалено заради нещо извън дома, по-добре е да не изливате гнева си върху близките. Това ще доведе до още по -големи сътресения.

Днес трябва да завършите всички най -важни неща. Ако е възможно, не отлагайте нищо до утре и следващата седмица. Двойката определено няма да одобри това.

Талисмани на късмет за 18 септември

Фигурка или изображение на дракон

Този ориенталски талисман по Фън Шуй помага в борбата с мързела и отлагането. Ако имате много неща за вършене, но се страхувате да не се справите със задачите, тогава драконът ще ви помогне да преодолеете всички трудности.

Черен цвят в дрехите

Този цвят помага да се съсредоточим върху важните аспекти на живота. Ако трябва да се принудите да работите или да положите усилия за постигане на някои цели, черните дрехи ще ви бъдат от полза.

Изтеглете си и късметче за деня

Хепи-Уомън ви желае прекрасна събота ❤❤❤

243

Вижте още:

Similar Posts