Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 23 юли 2021: Къде се крие късметът днес

Нумерологичен хороскоп за 23 юли 2021

Започва последният делничен ден на тази седмица. Петък е времето на последния напън преди началото на дългоочаквания уикенд. Нека видим какъв ще бъде този ден и какво е необходимо за да бъде щастлив краят на работната седмица.

Петък е време на повишена активност и суета. Много хора искат да се отърват от задълженията си възможно най-скоро и да започнат да си почиват.  

Числото на 23 юли 2021 г. е 4

Започва 204-ият ден от месеца. Изчисляваме числото, чиято енергия ще определя радостите и скърбите ни днес с някои прости изчисления: събираме всички цифри на датата и добавяме към тях 5 – числото на поредния ден от седмицата. 2 + 3 + 0 + 7 + 2 + 0 + 2 + 1 + 5 = 22. 2 + 2 = 4.

4  е универсално число.

Помага както да започнете отначало, така и да направите решителен скок към мечтите си.

Днес е важно правилно да подредите приоритетите и да разберете какво наистина искате от живота. Ако не го направите, ще бъде по-трудно да успеете.

Четворката харесва реда и хармонията. Много е важно да се съсредоточите не само върху едно нещо, а да опитате и работите, да се отпуснете и да се посветите на домакинските задължения. Основният символ на този ден е празен лист, защото вие сами решавате с какви цветове и как да рисувате събитията от този ден.

Днешният ден не е подходящ за ненужни рискове. В бизнеса приключенията могат да доведат до ужасни последици.

Не давайте днес обещания, които не можете да спазите. Това може да ви отнеме късмета за дълго време. Всяка ваша дума трябва да тежи на мястото си. Не губете енергия в излишна бъбривост.

Приемете хората такива, каквито са. Ако не ви харесва начина, по който някой се държи, не бързайте да критикувате, а се замислете дали и вие не допринасяте с нещо за това.

Ако се случи нещо неприятно, опитайте се да научите важни уроци от подобни събития. Не бързайте да гневите съдбата.

Талисмани за късмет за 23 юли

Платинени бижута

Платината е метал, в който се комбинират два елемента. Това е универсален ежедневен помощник, чиято енергия перфектно съвпада с четворката. Укрепва интуицията и хармонизира съзнанието.

Подкова

Ако имате този талисман у дома, това е добре. Всички несгоди и проблеми днес ще ви заобиколят. Ако нямате, поставете снимка на подкова на работния плот на вашия компютър или телефон.

Ако денят се окаже прекалено труден и изтощителен за вас, пробвайте обикновена медитация. Не забравяйте да отделите малко време и за релакс.

Успешен петък от нас!

Изтеглете си и късметче за деня

320

Вижте още:

Similar Posts