Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 24 септември 2021: Къде се крие късметът днес

нумерологичен хороскоп за 24 септември 2021

Нумерологичната прогноза за 24 септември ще ви помогне да преживеете всякакви проблеми и неуспехи. Следвайте простите препоръки на експертите и преследвайте късмета си.

Днес е идеалният ден да се отървете от  вредните енергийни привързаности  и ежедневните проблеми. Днес Вселената ще се опита да промени живота ни към по-добро.

Числото на 24 септември 2021 г. е 7

Настъпи 267-ият ден в годината. За да разберем какво ни очаква, трябва да научим под енергията на кое число ще премине той.  Събираме всички цифри за дата и към тях прибавяме поредния номер на деня от седмицата: 2 + 4 + 0 + 9 + 2 + 0 + 2 + 1 + 5 = 25. 2 + 5 = 7.

7 носи много приятни изненади, късмет и доброта в живота ни.

Това е светло число с божествено начало. Днес ще бъде много благоприятен ден за самотните хора, защото числото 7 обожава, когато хората са в самота, потопени в мисли.

Седмицата помага да се намерят решения на важни проблеми, дава ключа към разбирането на случващото се. Ето защо основният символ на този ден е ключът, олицетворяващ прозрение, осъзнаване на висшия смисъл и знание за битието.

❤❤❤ Не пропускайте да видите и дневния, любовния  и паричния хороскоп за днес ❤❤❤

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП

Пълен хороскоп за септмеври 2021

Финансов хороскоп за септември 2021

Любовен хороскоп за септември 2021

Нумерологични съвети за този петък

Експертите съветват да забравите за думата „искам“. Помнете само думата „трябва“. Направете това, което се изисква, следвайте графика и имайте предвид отговорностите си.

На този ден е по -добре да не нарушавате обещания. Седмицата не прощава подобни действия. Опитайте се да не разочаровате другите.

Това е ден на самота, но това не означава, че е невъзможно да общуваме и да се запознаваме. Можете да направите това в  социалните мрежи .

Този петък е строго противопоказано да отмъщавате, да реагирате отрицателно на негативизъм, да таите негодувание и завист. Всичко това противоречи на философията на числото 7.

Нещата и проектите, за които имате големи надежди, трябва да вървят гладко. Основното нещо е да не бързате.

Научете се да приемате хората такива, каквито са. Седем не одобрява критиката, така че е най -добре да задържите мислите си за себе си.

Талисмани за късмет на 24 септември

Основният талисман на този ден е руната Дажбог. Това е славянска руна на късмета, която напълно съответства на енергията на Седмицата. За да привлечете повече късмет в живота си и да намерите изход от най-трудните ситуации, нарисувайте тази руна от дясната си ръка. Ето как изглежда:

руната Дажбог

За всеки, който иска да има късмет със финансите днес, камъни като авантюрин и топаз ще помогнат много.

Експертите напомнят, че най-успешните хора не чакат късмета да дойде в живота им, а се опитват да го привлекат сами.

Изтеглете си и късметче за деня

Хепи-Уомън ви желае спорен и щастлив петък ❤❤❤

275

Вижте още:

Similar Posts