Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 24 юли 2021: Къде се крие късметът днес

Нумерологичен хороскоп за 23 юли 2021

Днешният ден е един от най-опасните през юли. Днес ще има така нареченото отрицателно Пълнолуние. Енергията на числата по никакъв начин няма да може да устои на такова събитие. Напротив, по някакъв начин те дори ще засилят негативното влияние на нощното светило, предупреждават нумеролозите.

Числото на 24 юли 2021 г. е 6

Изчисляваме го като събираме всички цифри за датата и към тях добавяме настоящия ден от седмицата: 2 + 4 + 0 + 7 + 2 + 0 + 2 + 1 + 6 = 24. 2 + 4 = 6.

Шестицата е днес начело. Това число усилва отрицателното въздействие на пълнолунието, защото е число на хаоса.

6 притежава чисто женска енергия, така че основният символ на деня ще бъде огледалото на Венера, което олицетворява женския принцип.

На този ден е по-добре да не използвате груба сила, за да постигнете целите си. Вместо това нумеролозите съветват да търсят компромиси и да бъдат в хармония с другите.

Нумерологични съвети за тази събота

Не забравяйте, че перфектните хора не съществуват. Ако някой ви разочарова, приемете го като нещо естествено. Опитайте се да се поставите на мястото на другия човек, не съдете.

Обърнете повече внимание на тези лични и работни проекти, на които възлагате големи надежди. Внимавайте с решенията си.

Не носете със себе си големи суми пари , особено ако пазарувате. Не се изкушавайте да правите нещо, за което може да съжалявате.

Енергията, подхранвана от Шестицата, е чудесна за творчески начинания. Възможно е днес да ви осенят важни мисли и да се появят брилянтни идеи.

Опитайте се да погледнете на живота през призмата на оптимизма. Нумеролозите препоръчват да не се обезсърчавате, ако случайно нещо се обърка.

Талисмани за късмет за 24 юли

Женски символ

Огледалото на Венера е много мощен талисман за жените. Той ще даде на нежния пол много енергия и късмет във всички начинания и дела. Също така полезни за жените ще бъдат белите и  платинени бижута .

Черни дрехи за мъжете

Нумеролозите съветват мъжете да носят повече черни дрехи, които ще успокоят и ще наредят енергийните вибрации. Също така полезни ще бъдат камъните от обсидиан и  сребърните прибори.

Експертите препоръчват използването на мантри за релаксация. Опитайте се да си починете днес и да отделите повече време за саморазвитие.

Днес далеч не е най-добрият ден за бизнес.

Приятен уикенд от нас!

Изтеглете си и късметче за деня

381

Вижте още:

Similar Posts