Астрология Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 26 юни 2021: Къде се крие късметът днес

Нумерологичен хороскоп за 26 юни 2021

Днешният ден ще е достатъчно светъл и позитивен. Очакват ни много приятни емоции и запомнящи се моменти. Вярата в собствените ни сили днес е много важна и ще ни помогне да постигнем това, към което отдавна се стремим.

Числото на 26 юни 2021 г. е 7

Откриваме го с помощта на прости нумерологични изчисления: добавяме всички цифри, съдържащи се в датата и да добавяме поредния номер на деня от седмицата в края, т.е.: 2 + 6 + 0 + 6 + 2 + 0 + 2 + 1 + 6 = 25. 2 + 5 = 7.

Днес ни управлява 7-цата

Числото 7 е леко, приятно и позитивно. Това означава, че целия ден ще премине под контрола на положителната енергия, подтиквайки ни да вършим добри дела.

В нумерологията числото 7 се счита за свещено и то носи на хората късмет. Помага ни да поправим допуснатите по-рано грешки, носи ни така жадуваното просветление!

Ето защо и дървото на познанието, което е символа на безкрайната мъдрост е  основен символ на този ден.

Нумерологични съвети за тази събота

Седмицата е свързана с чистота – в пряк и преносен смисъл.

Не е лоша идеята да се заемете с генерално почистване на дома. Днес също така ще е и много полезно да се отървете от ненужните неща, които отдавна се каните да изхвърлите от дома си, защото затлачват енергията.

Също така, числото седем ще помогне за изчистване на къщата от отрицателна енергия.  

Днес, в общуването с другите, е важно да ги приемаме такива, каквито са. Нека не забравяме, че няма идеални хора. Това ще ни насърчи да създадем нови, полезни приятелства и да докажем на околните нашата толерантност.

Нумеролозите съветват днес да не се водим по чуждия акъл. Да оставим хората около нас да вървят по техния си път, а ние да поемем по нашия.  Защото, ако тръгнем да следваме сляпо всеки непоискан съвет, това много бързо би довело до проблеми и неуспехи.

26 юни 2021 г. – време за любов

Днес е денят, в който всеки, който е сам и иска това да се промени, може да открие своята любов и да бъде щастлив. Трябва да сме инициативни днес и Вселената ще ни възнагради.

Талисмани за късмет за 26 юни 2021 г., събота

Родонит

Този камък разкрива всичко най-добро в човека, като потиска отрицателните черти на характера.

В комбинация с платинени бижута ефектът, ще бъде още по-силен.

Днес има голяма вероятност да срещнете своята сродна душа, затова бъдете нащрек.

Успешна събота!

1006

Вижте още:

Similar Posts