Астрология Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 28 юни 2021: Къде се крие късметът днес

Нумерологичен хороскоп за 28 юни 2021

Започва нова седмица, затова е много важно да разберем какво е „настроението“ на числата днес. Нумеролозите ни разкриват числото на деня и как неговата енергия ще се отрази на късмета ни.

28 юни не е опасен или неблагоприятен, но е ден, в който трябва да се борим за постигането на целите си.

Този понеделник трябва да оставим настрана всички мисли, които блокират енергията ни. Това ще ни накара да се чувстваме по-оптимистично настроени, което е изключително важно.

Числото на 28 юни 2021 г. е 4

Нумеролозите го определят с помощта на датата и поредния номер на деня от седмицата. Събираме всички числа заедно, докато получим число в диапазона от 1 до 9: 2 + 8 + 0 + 6 + 2 + 0 + 2 + 1 + 1 = 22. 2 + 2 = 4.

Числото 4 съчетава действието на всички четири елемента – вода, земя, въздух и огън. Това означава, че повечето хора днес ще бъдат уравновесени и спокойни. Затова и днес ще бъде трудно да ядосаме някого.

Ето защо ще бъде и много по-лесно да преговаряме с опонентите си.

Символ на деня

Основният символ на този ден е змията, олицетворяваща мъдростта и предпазливостта.

Нумерологични съвети за този понеделник

Днес можете спокойно да стартирате нови проекти,  както и да отделите време за такива, които се каните да приключите дълго време.

Огромен късмет ни очаква в службата. Най-важното, което трябва да запомним, е че днес проблемите трябва да се разрешават „от упор“ и нищо да не отлагаме за по-късно.

Целта оправдава средствата. 4-ката ни позволява да вложим всички усилия и да използваме целия си арсенал, за да постигнем това, за което мечтаем.

Основното е, че не се използват хитрост и измама. Числото 4 обича честността.

Любов

Нумеролозите отбелязват, че енергията на числото 4 ще окаже влияние както на хората, които са сами, така и на тези, които са обвързани.

Днес можете да останете у дома и да движите бизнеса от дома си, но също така можете да посетите интересни места, да се отдадете на срещи и нови запознанства.

За да имате по-голям успех с противоположния пол, опитайте се да изглеждате по-атрактивно.

Експертите ни съветват също и да опитваме нови неща в живота и да се борим със стереотипите и закостенелите догми.

Четворката изобщо не обича предразсъдъците.

Талисмани за късмет за 28 юни, понеделник

Числото 4 ни отваря всички врати, но талисманът за този ден зависи единствено от нас.

Подходящи са например сребърните бижута, които притежават едни от най-добрите защитни свойства, както и камъни като обсидиан, опал и хематит.

Ако ще се стремите да бъдете максимално активни днес, заложете на златни бижута или кехлибарени и  цитринови камъни. Тези талисмани ще ви помогнат да сте в тонус, да бъдете по-издръжливи на умора и да се преборите със страховете си.

Експертите ни съветват още да заложим и на медитативни техники, които ще ни помогнат да постигнем хармония със себе си и със света.

Посветете 28 юни, понеделник, на търсенето на позитивни емоции и доброта и това ще ви се отплати с висока лихва, категорични са нумеролозите!

Изтеглете си и късметче за деня

830

Вижте още:

Similar Posts