Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 30 юли 2021: Къде се крие късметът днес

Нумерологичен хороскоп за 30 юли 2021

На този ден нумеролозите ни съветват да си припомним ползите от самотата. Способността да бъдеш сам ще помогне при вземането на трудни решения, защото никой няма да ни даде по-добри съвети от нашата интуиция.  

Числото на 30 юли 2021 г. е 2

Намираме го като съберем всички цифри на датата 30.07.2021 г. и в края добавим числото 5 – числото на деня от седмицата. Получаваме: 3 + 0 + 0 + 7 + 2 + 0 + 2 + 1 + 5 = 20. 2 + 0 = 2.

Днес светът се управлява от Двойката, числото на материалния произход.

Тя насочва външните процеси, които свързват тялото ни с външния свят. Освен това Двойката обича, когато хората научават нещо ново и придобиват полезни знания. Затова и „дървото на познанието“ е символ на този ден. То олицетворява неприкрития интерес към всичко ново.

Двойката е началото на пътя, търсенето на смисъла на живота. Тя е началото на съзнателно движение към решаване на трудните задачи и постигане на целите.

Съвети за късмет за този петък

Скромността и искреността са това, което Двойката обича най -много.

На този ден е по-добре да не лъжете, да разпространявате слухове и да избягвате лицемерието и двойните стандарти.

Ако Съдбата ви събере с някого, не й се съпротивлявайте. Това е знак, че без този човек или група от хора няма да можете да се справите със задачите.

Днес е идеалният ден за изучаване на чужди езици. Също така, Двойката обича точността, така че можете да се подготвите за изпити по точни науки, да пишете дисертации.

Двойката ще провокира много от нас да бъдат по-срамежливи днес, което ще затрудни комуникацията.

Числото 2 много обича ентусиазираните хора, фокусирани върху някаква цел. Днес е идеалният ден за работа, която изисква изключително внимание към детайлите.

Не се страхувайте да бъдете уединени дълго време. Желанието да се изолираш от света и да се насладиш на самотата се насърчава от енергията на числото 2.

Талисмани за късмет за 30 юли

Двойката олицетворяват симетрията, така че днес всякакви симетрични бижута  – кръстове, пръстени, сфери, квадрати и така нататък – ще бъдат силни талисмани .

Още един такъв талисман са черните тоалети. Този цвят ни помага да се съсредоточим, а също така поддържа хармония и спокойствие в съзнанието.

30 юли ще ни отвори пътя към по-светло бъдеще и ще се превърне в ключ към разбирането на самите себе си и нашата Съдба.

Щастлив и спорен петък на всички!

Изтеглете си и късметче за деня

 

277

Вижте още:

Similar Posts