Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 7 август 2021: Къде се крие късметът днес

Нумерологичен хороскоп за 7 август 2021

Днес е чудесно време да забогатеем.

Числото на 7 август 2021 г. 8

Днес е събота, 7 август. За да научим кое число ще контролира енергийните потоци на Вселената, достатъчно е да съберем всички цифри на датата 7.08.2021 г. и в края да добавим 6, числото на съботата: 7 + 0 + 8 + 2 + 0 + 2 + 1 + 6 = 26. 2 + 6 = 8.

Осмицата е покровител на всичко материално, помощник по финансовите дела. Това означава, че тази събота ще бъде идеална за пазаруване, купуване на подаръци и други неща.

Тази събота е чудесен ден за всеки бизнес. Това е времето, когато можем да забогатеем или да постигнем нещата, за които мечтаем. Символът на този ден е скарабеят, който символизира богатство и успех.

Нумерологични съвети за тази събота

Големи планове

Не се страхувайте да правите големи планове днес. 8 -та обича, когато хората действат, а също така насърчава мисленето за бъдещето.

Късмет за благоразумните

Най -голям късмет ще имат благоразумните хора , както и за тези, които не се страхуват да говорят открито за своите недостатъци и уязвимости.

Успехи в любовта

В любовта този ден също ще бъде успешен, защото Осмицата толерира запознанствата. Атрактивният външен вид ще ви помогне да направите най-добро впечатление на противоположния пол.

Непреклонни пред трудностите

Не отстъпвайте, ако забележите трудности на хоризонта. Докато Осмицата е начело, тя ще ни дава сила и самочувствие, както и ще осигурява късмет.

Стремете се към мечтите си

Основният съвет за този ден е да се стремите към мечтите си. Това е времето, когато мечтите могат да се сбъднат и това няма да изисква много усилия. Помнете основните си цели.

Талисмани на късмет за 7 август

Неща, подарени от близки хора

В такива дни подобри неща са много полезни, защото са напоени с положителна енергия и любов. Носете ги с вас при пътувания и командировки.

Златни бижута

Златото днес се превръща в най-важния и най-полезен метал, тъй като олицетворява успеха и носи късмет на мотивираните хора. То помага да се намерят решения дори за най-трудните проблеми, изостряйки интуицията ни и давайки ни надежда за най -доброто.

Промяната към по-добро може да се случи в живота на всеки днес.  

Ние, екипът на Хепи-Уомън, ви желаем незабравима събота❤❤❤

Изтеглете си и късметче за деня

324

Вижте още:

Similar Posts