Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 8 август 2021: Къде се крие късметът днес, на огледалната дата

нумерологичен хороскоп за 8 август 2021

Днес е огледална дата, което означава, че ще бъдем успешни, позитивни и с много късмет.

Този ден може спокойно да се счита за един от най-добрите и най -положителните за целия месец.

Числото на 8 август 2021 г. 8

Обикновено, за да разберем числото на деня, правим изчисления. Но в дните на огледалната дата самата Вселена ни насочва към доминиращото число. Този път това е Осмицата. Важно е да се отбележи, че тя е начело за втори пореден ден. Една от най -важните разлики между днес и вчера е, че Осмицата придобива по-дълбок смисъл, а енергията й ще проникне в дълбините на душите ни по-осезаемо.

Днес основният символ на деня няма да бъде скарабей, както вчера, а нещо, което има още по -тясна връзка с богатството, парите, материалите и ценностите. Става дума за рога на изобилието. На този ден самата съдба иска да станем по-успешни и да получим това, което искаме.

Но никой няма да получи това без усилия, затова най-добре не разчитайте на случайността.

Нумерологични съвети за тази огледална дата

Поглезете се с покупка

Можете да изпълнявате материалните си желания по най-простия начин – отидете и купете нещо, което ще ви достави радост, свобода, положителни, силни емоции. Това може да е нещо необичайно, бижута, дрехи или нещо по-скъпо.

Избягвайте мързела и отлагането

Също така активните действия и упоритата работа ще ви помогнат да осъществите мечтите си днес. Избягвайте мързела и отлагането. Да, не всеки иска да работи или да напусне къщата в неделя, но трябва да го направите заради мечтите си.

Чудесен ден за работа

08.08 е много добър ден за работа, така че не се колебайте да прекарате деня в офиса. Бизнесмени и търговски работници могат да очакват големи печалби.

Талисмани на късмет на огледалната дата 08.08

Най-важният талисман на деня е златото. Точно както вчера, днес златните бижута ще донесат максимална полза на хората, които са изпълнени със смели амбиции.

В комбинация с  червения цвят в дрехите ефектът ще бъде още по-силен.

Най -силният и полезен минерал за днес е турмалинът. Ще ви помогне да вземете правилните финансови решения.

Ние, екипът на Хепи-Уомън ви пожелаваме много късмет и да оползотворите по възможно най-добрия начин огромния потенциал на днешната огледална дата!❤❤❤

Изтеглете си и късметче за деня

 

за периода от 9 до 15 август 2021
Женски седмичен хороскоп за периода от 9 до 15 август 2021

338

Вижте още:

Similar Posts