Хороскоп

Нумерологичен хороскоп за 9 август 2021: Къде се крие късметът днес

нумерологичен хороскоп за 9 август 2021

 Нумерологичната прогноза за деня дава възможност на всеки от нас да избере правилния път за постигане на целите. Този понеделник ще бъде успешен за всички отговорни и надеждни хора. 09.08 е идеалният ден за работа, правене на бизнес, стартиране на нов проект и като цяло за физическа и интелектуална дейност.

Числото на 9 август 2021 г. е 5

Нека започнем, като разберем кое число ще бъде начело на този ден. За да направим това, събираме всички цифри на датата и добавяме в края поредния номер на деня от седмицата – 1. 9 + 0 + 8 + 2 + 0 + 2 + 1 + 1 = 23; 2 + 3 = 5.

Петицата е начело днес, така че нумеролозите съветват да разделите този ден на две части. Трябва да отделите работата от почивката.

Първата половина от деня трябва да бъде посветена на домакински или бизнес дела, работа. А вечерта си починете добре.

Петицата много обича хармонията, така че всяка умора трябва да бъде неутрализирана с помощта на забавления и любими хобита. Числото 5 се свързва и с въдворяването на ред и спазване на графици и обичайната рутина. Ето защо основният символ на деня е пчелната пита, която най-добре отразява този ред.

Нумерологични съвети за този понеделник

Опитайте се да бъдете максимално точни на този ден.

Комуникацията и новите запознанства също ще са много полезни днес.

5 в източната култура е едно от най-важните числа. Той обещава късмет на всички хора, които се стремят към хармония със света.

Не е нужно да правите големи планове. Но това, което планирате, на днешния ден трябва да бъди приложено на практика.

Ако не ви се иска да отделяте много време, направете нещо просто и приятно.

Талисмани за късмет за 9 август

Късметът съпътства умереността днес, а не излишъка, следователно минералите, които хармонизират добре с енергията на Петте, са малахит, диамант, лазурит, аметист и лунен камък. Това са най -добрите талисмани за късмет и любов.

Белият цвят в дрехите също ще бъде много полезен днес. Той спомага за по-лесно намиране на общ език с хората, а също така символизира чистотата. Ще помогне за установяване на комуникация с близките, намиране на любов, мотивация.

Днес има голяма вероятност да срещнете много важен човек по пътя си, който в бъдеще ще промени живота ви до неузнаваемост.  

Ние, екипът на Хепи-Уомън ви пожелаваме страхотна нова седмица!❤❤❤

Изтеглете си и късметче за деня

 

за периода от 9 до 15 август 2021
Женски седмичен хороскоп за периода от 9 до 15 август 2021

334

Вижте още:

Similar Posts