Астрология

Нумерологично изчисление: Коя е вашата лична карта ТАРО за 2023

Коя е вашата лична карта ТАРО за 2023

Нумерологията е древна форма на гадаене, основана на вечната мъдрост на числата. Освен се използва като метод за гадаене от векове и дори съвременните магове го виждат като много надежден инструмент за предсказване на бъдещето. Много отдавна, в Древна Гърция, Египет, Китай и други велики древни цивилизации се е смятало, че хармонията на нашия материален свят се гради върху числата. Всичко, което съществува, съществувало е или ще се роди, има своята скрита числова природа. 

Първо нека да разгледаме картата Таро за 2023 г.: Годината на колесницата!

 

Плодотворна и важна година

Знаейки как работят Числата, можем да разберем миналото и настоящето, както и да предвидим бъдещето на всичко, защото всичко работи по един и същи числов модел. Модел, познат само на Мъдрите.

Ето защо само привилегированите биха могли да имат достъп до това знание. Както казва Питагор и еврейската мистична система, известна като Кабала, потвърждава, всяка дума, всяко име, всеки и всичко се отнася до определено число. Така до определени качества, способности и съдба.

И така, какво ни казва нумерологията за 2023?  Какво да очакваме от нея?

 

През 2023 г. карта Таро Влюбените ще отстъпят мястото си на Колесницата! Това е време да продължим напред и да се опитате да поддържате високи скорости и бързи рефлекси! Не бива да стоите и просто да наблюдавате, тъй като енергията на 2023 е интензивна, мощна, но може да доведе и до проблеми! Колесницата говори за успех, но и за конфликт. Кой ще триумфира – вие или вашите опоненти? Това е годината, в която трябва да разберете!

През 2023 г. не трябва губите време. Използвайте всяка свободна секунда за дълбока релаксация. Използвайте медитативни техники и йога, за да наблюдавате, да сте в крак, но и да останете центрирани.

Предстоят още глобални конфликти, защото Колесницата носи напредък и кавги, които може би са прикривали изминалите години! Но също така ще сложи край и на други войни!

ИЗБЯГВАЙТЕ презумпциите и не правете прибързани заключения. Това, което мислим за вярно, вероятно не е!

 

Да видим сега какво ще се случи с всеки от нас през 2023 година.

За да направим това, трябва да намерим числото на съдбата на Таро за 2023 г.!

 

Коя е ВАШАТА КАРТА ТАРО за 2023 г.?

Всичко, което трябва да направите, е да съберете цифрите на вашата дата на раждане – ИЗКЛЮЧВААЙКИ годината, в която сте родени – с настоящата година 2023! Така че, ако сте родени на 7 юли 1954 г., вашето лично число за 2023 г. идва чрез добавяне на числото 7 (тъй като юли е 7-ият месец от годината) с 07 и 2023 г.

 

Така че 7 + 0 + 7 + 2 + 0 + 2 + 3 = 21. 21-вата карта е Светът!

Ако числото е по-голямо от 22, добавете цифрите на сбора – и повторете, ако е необходимо – докато получите число от 1 до 22.

 

Да разгледаме още един пример. Ако сте родени, да речем, на 18 септември 1984 г.: 9 + 1 + 8 + 2 + 0 +2 + 3 = 25

2 + 5 = 7! Следователно 6 – Колесницата е вашата лична карта Таро за 2023 г.!

 

1- Магьосникът

Това е година на големи начала. Особено по отношение на кариерата. И е пълна с възможности. Изминали сте дълъг път. Нещо е свършило или може би нещо вътре във вас е умряло. Но след смъртта идва прераждането! Това е годината, в която можете да поставите основата за една велика нова СЪДБА за вас. Може да получите повишение, да си намерите нова работа или дори по-вероятно да намерите начин да увеличите доходите си с вашите идеи. Магьосникът обаче говори и за възможни измамници, опитващи се да объркат мозъка ви. Така че, избирайте разумно.

 

2- Висшата жрица

Това е картата, която символизира тайните и божествената женственост. През 2023 година ще се чувствате сякаш сте защитени от женски божества и великата майка Земя. Тази година се фокусира върху вътрешното ви аз и това, което криете в себе си. Висшата жрица е и тази, която управлява лунните мистерии. Следователно е много важно да разберете, че всичко, което държите в сърцето си, трябва да бъде изразено мъдро. Освен това, тайните трябва да се пазят. Информацията е много важна през следващите 12 месеца. Бъдете изключително внимателни какво научавате и какво казвате.

 

3- Императрицата

Тази карта символизира изобилието на майката Земя. Това е женска карта, която носи новини относно вашия просперитет и вашето семейство. Императрицата е много късметлийска карта и ще ви помогне да бъдете креативни и успешни през всичките 12 месеца от годината. Тя ще ви напътства да избирате мъдро, за да намерите баланс между приходите и разходите си, тъй като може да сте го загубили през предходните години.

 

4-Императорът

Това е много важна година за вас. Не просто обикновени 12 месеца. Това вероятно е годината, в която ще се опитате да установите силата си в живота си. Но имайте предвид, че с голямата сила идва и голяма отговорност. Изборът може да не е винаги лесен и всичко си има цена. Тази година обаче ще намерите със сигурност, което търсите, ще прогоните проблемите от живота си и ще се утвърдите като успешен човек в този свят.

 

 5- Йерофантът

2023 за вас е година на истини и осъзнавания. Няма нищо по-привлекателно и удовлетворяващо от истината. Не забравяйте, че в същата скала на Йерофант е Умереността – животът и магическата сила, която работи без усилие, ако няма блокажи. Следователно, не трябва да ги допускате, защото няма по-лоши блокажи от тези, които създаваме сами с лъжите, които си повтаряме.

 

6-Влюбените

Следващите 12 месеца ще имате възможност да избирате различни житейски пътища. Вие сте благословени с уникални възможности. Но трябва да избирате мъдро. 2023 е много обещаваща година за вас, тъй като можете да поставите основите за плодотворен и проспериращ живот. Това е балансирана карта, но и карта, която дава много благословии и е много важно за вас да насочите цялата тази изобилна енергия и да направите живота си наистина изобилен!

 

7- Колесницата

2023 година за вас е пълна с възможности за успех. Възможности, които получаваме само веднъж в живота. Следователно, трябва да държите под око тези възможности, да ги хванете и да извлечете най-доброто от тях. Успехът е близо, но все още не е постигнат. Успехът и просветлението идват, когато сме готови, както са ни учили древните гърци. Готови ли сте? Ако не, подгответе се възможно най-скоро!

 

8- Сила

Тази карта се обяснява сама. През следващите 12 месеца всичко ще изисква вашия фокус и вашето възприятие, за да продължите по-нататък. Ще откриете, че притежавате много повече сила, отколкото сте мислили и очаквали. Следователно тази сила ще бъде насочена към вашата еволюция, изцеление, увеличаване на вашите доходи и просперитет. Тази година ще намерите сили да се борите с всичко, което е срещу вас.

 

9- Отшелникът

2023 не е лоша година за вас. Отшелник е благоприятна карта – може да не е толкова ярък като Слънцето, но е абсолютно необходим за вас. Защо? Защото изминавате дълъг път. Някъде в този ваш дълъг път може да сте изгубили пътя си или може би дори самите себе си. Следователно, тази година е много важна за вас, тъй като ви помага да проучите нови възможности и да промените живота си. Дори може да имате възможност да срещнете сродната си душа.

 

10- Колелото на Съдбата

Тази година може да се счита едновременно за благоприятна и критична. Това се случва, защото колелото на късмета е предзнаменование за промяна. Следователно, трябва да очаквате нови възможности, тъй като ще можете да следвате различен житейски път. По-важното е, че тази промяна може да не изглежда винаги добре в началото, но определено е нещо, което ще ви помогне в живота. Така че, изпълнете аурата си с добра енергия и заблестете както никога досега!

 

11- Справедливост

Тази карта ви съветва винаги да сте наясно, че вашите действия имат последствия. Сигурно това е нещо, което очевидно вече знаете, но кармата е наистина очевидна през следващите 12 месеца. Освен това, тази карта ви подсказва, че кармичните връзки отново ще навлязат в живота ви. Хората, които познавате от минали животи, намират своя път назад, за да поправят или объркат живота ви. Не забравяйте обаче, че справедливостта държи меча на истината, следователно винаги имате способността да избирате, въпреки че понякога не е толкова ясно.

 

12- Обесеният

Това е година, която няма да бъде точно както си мислите. Бъдете подготвени за неравен път, но не непременно лош. И не забравяйте старата поговорка, че когато хората си правят планове, Бог се смее. Разбира се, висшите сили не ни се присмиват, но това, което всъщност казва старата поговорка е, да не правете прибързани заключения. Това може да е година за огромен растеж за вас, но трябва да прегърнете неизвестното.

 

13- Смърт

Не се тревожете. Тази карта не предполага физическа смърт. Изхвърлете цялата негативност по отношение на тази поличба. Това, което тази карта иска да запомните, е, че е време да сложите край на нещата, които са ви притеснявали през последните години, може би от десетилетия. Това е годината за ясно начало. Имали сте нужда от това и че вече сте наясно, че е така.

 

14- Умереност

Понякога, когато сте изгубени, идва магическо време, когато всяко парче от странния този пъзел ви се представя по ясен и удобен начин. Това е точно годината, в която енергиите влизат в живота ви и си отиват и вие разбирате нещата по начини, които имат идеален смисъл, но никога преди не бихте могли да си представите това значение. Това е магическа година за вас и особено, ако сте малко по-внимателни, ще постави основите на нов и проспериращ живот.

 

15- Дяволът

Имате ли чувството, че живеете във фантазия? Или може би, че знаете истината, но се чувствате толкова удобно да се изгубите в мечтания и желанията… Ами това е. Това е годината, в която ще разберете, че да мечтаете е хубаво, но понякога трябва да вземете драстични мерки. С други думи, уверете се, че сте готови да се изправите пред истината, която вече знаете. Всичко зависи от изборите, които правите. Не забравяйте, че 1+5 е равно на 6, което всъщност е свързано с картата на Влюбените. Следователно, тази година може да бъде много плодотворна за вас, ако успеете да останете здраво стъпили на земята.

16- Кулата

Предходната година може да е била година, в която сте осъзнали истината за другите и себе си. Следователно, може да сте се чувствали сякаш сте изпаднали от милостта на Бог. Точно за това става въпрос. Това е годината, в която осъзнавате, че трябва да започнете ясно, тъй като вероятно сте били подведени в миналото. Но каквото е направено, е направено. Сега ви е дадена силата да поставите ново начало във всяка част от живота си – кариерата или взаимоотношенията си.

 

17- Звездата

Чувствате ли се така, сякаш сте били в неведение през последните години? Е, това е годината, когато светлината се връща към вас и живота ви. Звездата символизира надежда, оптимизъм и ново начало. Това е като магия, която се връща под формата на човек, или повишение, или изцеление. Следователно, както вече разбирате, това всъщност е щастлива година за вас, особено ако успеете да държите под око възможностите и шансовете. Освен това, имайте предвид балнса, тъй като, както казахме, магията се завръща в живота ви.

 

18- Луната

Трябва да бъдете стабилни и търпеливи през тази година. През следващите 12 месеца ще разберете, че емоциите са благословия, но могат да ви подтикнат и към опасни пътища. Прогонете страха и негативизма от сърцето си и прегърнете целостта на луната. Това е карта, която предполага плодородие, изцеление и изобилие. Тази година ви обещава мощна магия.

 

19- Слънцето

Това е много важна година за вас, както можете да разберете от добрите емоции, които идват само като погледнете тази карта. Имате много  неща, които да очаквате. Но още по-важното е да осъзнаете дълбочината и точността на вашите желания. Виждате ли, ще ви бъдат дадени невероятни възможности през следващите 12 месеца! Но запитайте се какво наистина искате? Ако изясните това със себе си, Вселената ще ви помага стъпка по стъпка.

 

20- Присъда

Една интензивна година и много силна. Нещата най-накрая оживяват – вашите мечти и планове. Във вас има толкова много сила за следващите 12 месеца! Трябва обаче да намерите правилния начин да изразите тази сила и да я насочите по творчески начин. Това, което е изключително важно да знаете е, че енергията е тук с причина. Не я пилейте в гняв и безпокойство. Насочете я, за да даде живот на вашите мечти. Вие можете! И ще успеете!

 

21- Светът

Това е абсолютната кармична година. През следващите 12 месеца ще осъзнаете, че това, което сте опитали през последните години, това, за което сте работили, не е загубено. Нищо не е загубено. Каквото си тръгне, може да се върне – може би под друга форма. Следователно, имайте предвид, че тази година е знак за завършване, успех и затваряне на кръг от преживявания. Това обаче не е краят. Защото, когато една врата се затвори, друга се отваря! Бъдете готови за нови преживявания!

 

22- Глупакът

Глупакът не е нищо друго освен глупак. Той е пълен с изненади и по-важното – пълен с вяра. Както подсказва тази карта, през следващите месеци ще бъдете благословени от висшите сили, които ще ви водят в нов кръг от преживявания. Ще бъдете много внимателни към възможностите и бъдете готови да не се поддавате на страха. Освободете сърцето и душата си, ще ви е по-леко! Прогонете тъгата. Прегърнете щастливата си нова Съдба, която тепърва започва!

4649

Similar Posts