Мода Стайлинг Стил

Няколко трика в обличането, с които да покажете своята женственост

Тайните на женствената визия

Ще споделим с вас тайните на успешното обличане, които използват много холивудски звезди. Ето какви техники трябва да използвате, за да създадете идеалната деликатна и женствена визия? Да започваме!

Тайните на женствената визия-цветове

С какъв цвят свързвате с „женствеността“?

Обикновено за женствени нюанси се считат нежно розово, бежово или бяло. И това е абсолютно вярно, защото светлите цветове придават на визията лекота и свежест. Нищо чудно, че бялото се нарича цветът на невинността. Въпреки това, трябва да внимавате, ако решите да изберете точно този цвят, тъй като той подчертава червенината по лицето. Вземете предвид, че цялото облекло в един цвят вече не е на мода.

Тайните на женствената визия-цветове-бежво и бяло

Важно е да обърнете необходимото внимание на тена на кожата си. Избирайки бежово или прасковено, определено няма да сгрешите. Те са нещо като класика, която подхожда на всички. Но пък ако решите акцента да е бяло, определено няма да останете без внимание – ще направите добро впечатление и ще бъдете запомнени!

Обърнете специално внимание на нюансите на тоновете, които съчетавате с бяло – те трябва да са еднакви или много близки един до друг. Комбинацията от студени и топли нюанси не се препоръчва.

Как да покажете своята женственост

Ключът е в разнообразието

Разбира се, във вашия гардероб не трябва да се ограничава единствено до светли, спокойни цветове. Напротив, всяка жена трябва да има дрехи в други цветове. Основното е тоалетите да изглеждат хармонично и „скъпо“.

Как да покажете своята женственост

Няма да откриете нито една успешна жена, която има в гардероба си само официални костюми с панталон и рокли, тип молив. Еднообразието отегчава и изобщо не хваща окото. Освен това, не ходите само на работа, но и на срещи и разходки. Всяко събитие трябва да има своя собствена категория неща. Намерете това, което ви отива, което не изглежда вулгарно и дискретно подчертава вашата фигура и настроение.

 Тайните на женствената визия

Много жени се страхуват от ярки детайли по дрехите, но трябва да бъдете отворени към всичко ново! Визията ви винаги ще изглежда свежа и млада, ако роклята е украсена с нежен флорален принт или ако чантата ви е с красив акцент. Ако не сте готови да експериментирате с формите и цветовете на каре или щампа на точки, заложете повече класиката – това също не е лошо.

 Тайните на женствената визия-трикове

Внимавайте с аксесоарите

Не е необичайно да се види красива жена, но претрупана с бижута. Например, две гривни и 5 пръстена, а на врата – три верижки на врата. Това винаги изглежда нелепо, претоварено и изобщо не е стилно. Минаха 90-те, когато колкото принципът беше „Колокото повече, толкова по-добре“. За стилна визия е по-добре да изберете едно масивно бижу за врата, допълнено от нежни, красиви обеци. Или обратно – големи обеци с малка висулка. Не забравяйте, че умението да избирате правилните аксесоари е ключът към отличния вкус и чувство за стил на всяка жена.

Тайните на успешното обличане

Тайните на успешното обличане

Тайните на успешното обличане

Тайните на успешното обличане

 

974

Similar Posts