Детска стая

Обзавеждане на бебешка стая с мебели от масивно дърво

бебешка стая с мебели от масивно дърво

Най-голямата радост на света е очакването на бебе. Бъдещите родителите се приготвят трепетно за появата на своето дете през месеците от бременността. Едно от нещата, които трябва да съобразят, е обзавеждането на бебешката стая. Тя трябва да осигурява комфорт и практичност за детето и за неговите родителите.

Първото нещо при избора на мебели за бебешката стая е уюта, който те трябва да придават на стаята. Ето защо здравите мебели от масивно дърво са толкова предпочитани от бъдещите родители. Трябва само да съчетаете цветовете на стените, декорациите и аксесоарите за бебето с тях, за да създадете мечтаната стая.

Подбрали сме няколко ценни съвета за декориране и избор на мебели от масивно дърво, с чиято помощ ще създадете прекрасна стая за своето дете. На пазара се предлага разнообразие от бебешки мебели от дърво – както индивидуални, така и готови комплекти. Много важно е при избора им да помислите за безопасността на детето.

Ето няколко факта за този тип мебели:

Мебелите от масивно дърво се предлагат в различни дизайни и са с висока функционалност. Те са чудесно предложение за всяка стая от дома, включително и за бебешката.

Родителите се възползват от практичността им, докато за децата се чувстват спокойни и сигурни в своята стая, в която има дървени мебели.

Дървените мебели създават топла, хармонична и уютна атмосфера в стаята, предразполагаща детето към щастливо порастване у дома.

Мебелите от масивно дърво осигуряват необходимите надеждност и сигурност за детето. Те са здрави и стабилни, подходящи и за по-големи деца, не само за бебета. Дори детето да бъде по-самостоятелно, с дървени мебели то ще се чувства спокойно и ще бъде в безопасност.

Днес дървените мебели са сред най-търсените и купувани за обзавеждане на бебешка стая. Независимо дали става дума за индивидуални или комплект мебели, те не трябва да липсват в стаята на детето ви. Освен кошарата, бебешките мебели включват и маса за повиване, рафтове или гардероб. Те са проектирани, така че да могат да се използват и когато детето порасне. Бебешките легла често се изработват от бор, бреза, дъб, елша. Преди да закупите такова се уверете, че е тествано за вредни вещества.

Има легла за бебета, които могат да се ползват и когато детето порасне. Дървените скринове също предлагат качество и издръжливост, много място за съхранение и естетически красив външен вид. Масата за повиване може да се превърне в място за съхранение на дрехи, играчки или аксесоари. С такива мебели ще си осигурите функционалност дълго време.

Ако след време имате нужда от промяна и искате да освежите стаята, може да боядисате дървените мебели. Например мебелите от бор могат да бъде превърнати в бели или пастелни и ярки мебели. Може да превърнете дръжките на мебели в акценти или да залепите стикери и декоративни елементи, които ще развълнуват и вас, и детето.

165

Similar Posts