Езотерика

Огледална дата 08.08: Как да си пожелаете желание, което да се сбъдне

огледална дата сбъдва желания

Числото осем е символ безкрайност, на свързване на два противоположни полюса в хармоничен съюз. То прави хората по-целенасочени и им помага да получат това, което искат в живота.

В нумерологията осем е броят на случаен късмет и материално богатство.

Огледалната дата, когато са свързани две осмици, привлича късмет и е символ на материално богатство. Това е ден на приятни изненади и изпълнение на желанията. Той е благоприятен и за влюбените: на този ден е страхотна идея да предложите брак или да се ожените.

Желанието ви ще се сбъдне

Но трябва да положите усилия, за да осъществите заветното си желание. Особената енергия на деня ще допринесе за това.

Ще ви помогне визуализацията – популярна и ефективна техника, която се състои в мислено представяне на желания резултат под формата на картина на неговия „вътрешен монитор“. „Вътрешен монитор“ – това е, което виждаме, когато затворим очи и започнем да си представяме нещо с мислите си.

Правила

Когато правите пожелания, не използвайте думата „не“ и думата „искам“. Например, ако мечтата ви е да отслабнете, не си казвайте, че искате да отслабнете или да отслабнете, по -добре е да кажете, че съм слаба (красива, млада, богата, щастлива и т.н.).

Можете също така да извършите специален ритуал, за да изпълните желанието си. По-добре е да направите това или в 8:08, или в 20:08, т.е. в 8 часа и 8 минути.

Подгответе предварително лист хартия, химикалка и горяща свещ. Веднага щом часовникът покаже желания номер (8:08 или 20:08), напишете желанието си на лист хартия и го подкрепете над пламъка на свещта, мислено призовавайки късмет. Можете да си представите, че вашето желание вече се е сбъднало. Усетете какви емоции ще изпитате в този момент, какво ще направите. Важно е хартията да не се запали от огъня.

Листът с желания трябва да се пази. Можете да го скриете на уединено място или да го поставите в портфейла си и да го носите със себе си като талисман.

Огледална дата 08.08: Какви промени носи

Този ден е благоприятен за пазаруване и инвестиране на пари, защото осмицата отговаря за паричните въпроси. Днес се препоръчва да бъдете щедри и преди всичко към себе си. Поглезете се например, купете нещо, за което отдавна сте мечтали. Добре е на този ден да купите подаръци и на близките.

Програмирйате енергията си за успех

Днес можете да програмирате енергията си за успех. За да направите това, трябва да се отървете от негативните нагласи и да създадете положителни.

Поставете си цел, която искате да постигнете. Помислете какво ви пречи да го направите. Не се страхувайте от трудности и препятствия, вярвайте в себе си и в силите си. Самата Вселена ще ви води на този ден, така че слушайте интуицията си. Тя няма да ви измами.

Късметът днес ще бъде голям и в любовните отношения. Важно е само да действате. Ако сте самотни и мечтаете да срещнете сродната си душа, не стойте вкъщи да тъгувате. Напълно възможно е днес да ви очаква съдбоносна среща.

За хора, които вече имат връзка, е препоръчително да поднесат изненада на любимия човек. Уговорете романтична среща, посетете места, от които имате хубави спомени, или просто му кажете, че го обичате.

Не забравяйте, че числото 8 символизира кармата. Ако на този ден направите нещо добро за другите, тогава можете да разчитате на награда и, обратно, възмездието ви очаква за лоши дела.

Мислете добре и денят ви ще бъде щастлив!

3127

Similar Posts